Millilerimiz İzlanda'da dondu!

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki üçüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0 yenildi.

GİRİŞ 09.10.2016 23:36 GÜNCELLEME 10.10.2016 09:27
Bu Habere 244 Yorum Yapılmış

İzlanda deplasmanında daha galibiyetle tanışamayan millilerimiz ilk yarıda kalesinde gördüğü peş peşe gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve grupta ilk mağlubiyetini aldı.

7 puanla liderlik koltuğunu paylaşan Hırvatistan ve İzlanda'nın 5 puan gerisinde 2 puanla 4. sırada kaldı. Ukrayna ise 5 puanla grupta 3. sırada yer aldı.

İzlanda: 2 - Türkiye: 0

Stat: Laugardalsvöllur

Hakemler: Mark Clattenburg, Jake Collin, Simon Peter Bennett (İngiltere)

İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Ragnar Sigurdsson, Ari Skulason, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Elmar Bjarnason (Dk. 86 Magnusson), Gudmundsson, Bödvarsson (Dk. 63 Sigurdarsson), Finnbogason (Dk. 68 Kjartansson)

Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner Erkin, Kaan Ayhan, Yasin Öztekin (Dk. 59 Cenk Tosun), Ozan Tufan (Dk. 43 Tolga Ciğerci), Volkan Şen (Dk. 67 Mevlüt Erdinç), Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor

Goller: Dk. 42 Ömer Toprak (kendi kalesine), Dk. 44 Finnbogason (İzlanda)

Sarı kartlar: Dk. 38 Birkir Bjarnason, Dk. 76 Elmar Bjarnason (İzlanda), Dk. 40 Volkan Şen, Dk. 54 Emre Mor (Türkiye)

YORUMLAR 244
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    ne futbol okulundan bahsediyorsunuz ne eğitiminden. Aldıkları paralar yüzünden gördükleri ilgi alaka yüzünden kendilerini dünya starı sanıyor futbolcular ve hırslı mücadele etmiyorlar. top ayaklarına gelsin diye bekliyorlar. bakın dün akşamki maçı bir daha izleyin izlandalılar top gelsin diye beklemiyor. kendisine pas atılan topa doğru iki adım hamle yapıp önce alıyor topu. topu ezmeden hemen ayaklarından çıkartıyorlar pas veriyorlar. Arda lı milli takım neden kötü? eski maçları bi gözden geçirin hafızanızda. Arda'nın etrafındakiler Arda'ya ayak uyduramadık-larından kötüydü takım.
    Cevapla
  • ARKADAŞLAR 7 yıl önce Şikayet Et
    İsterseniz ben de istifa edeyim. Belki milli takım düzelir. Bu kafayla daha çok beklersiniz. "Bu ülkede futbolcu yetişmiyor" Futbolcu nedir, avakado gibi bir meyve mi ki kendi kendine bu ülkede yetişmiyor. Futbolcu öyle kendi kendine yetişmez okul açıp yetiştirirsin.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    beklentiler yüksek olunca sonuç hüsran oluyor. biz iyi takım değiliz kabul etmeli
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    ardaya kesilen fatura şimdi kime kesilecek
    Cevapla
  • MİSAFİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Her belediye Futbol okulu açsın, futbolcu yetiştirsin. Futbolcu denen şey kendi kendine yetişen faydalı bir ot değildir, özellikle okullarda yetiştirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle