Uçağın Business kısmında 3 kişilik yer kalınca...

Business sınıfında 3 kişilik yer kalınca, federasyon yetkilileri, burada oturacakları milli olma sayısına göre belirledi.

Uçağın Business kısmında 3 kişilik yer kalınca...
Uçağın Business kısmında 3 kişilik yer kalınca...
GİRİŞ 04.10.2016 10:20 GÜNCELLEME 04.10.2016 10:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Uçağın ‘business’ sınıfında yer kalmayınca adaleti sağlamak adına devreye ‘kıdem’ faktörü girdi. Türkiye A Milli Takımı, Ukrayna ile oynayacağı Dünya Kupası Grup eleme maçı için dün kamp yapacağı Konya’ya gitti. A Millilerde, İstanbul-Konya seferindeki futbolcuların oturma planı ‘Milli formayı terletme’ sayılarına göre belirlendi.

YENİLER EKONOMİYE

Fatih Terim’in de yer aldığı uçuşta business sınıfında sadece 3 kişilik yer kalmıştı ancak uçakta kampa katılacak 8 milli futbolcu vardı. G.Saraylı futbolcular Hakan Balta, Yasin Öztekin, Tolga Ciğerci’nin yanı sıra yurt dışında forma giyen oyuncularımız Emre Mor, Enes Ünal, Ömer Toprak ve Kaan Ayhan da bu uçak ile Konya’ya gidecekti.Bunun üzerine TFF yetkilileri adaletsizlik olmaması adına ‘business’ sınıfına. Ay Yıldızlı formayı daha fazla giyen oyuncuları aldı. Hakan Balta, Ömer Toprak ve Mevlüt Erdinç business sınıfında, Yasin Öztekin, Emre Mor, Enes Ünal, Tolga Ciğerci ve Kaan Ayhan ise normal ekonomi sınıfında seyahat etti.

YORUMLAR 19
  • Muharrem besoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah ekonomiyle gidenler kusmezler takıma
    Cevapla
  • Turkiyemm 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslında tamamen kaldırılmalı,sınıf ayrımı hiç olmamalı,bu hiç adaletli olmuyor ve adaleti olmayan yerin adaleti saglanmaz
    Cevapla
  • Köylü 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Size verilen Primlerle avrupayi fethederdik Beee. Yazik paralara valla.
    Cevapla
  • Mirac 7 yıl önce Şikayet Et
    şuan cebimde +800 tl olsa beni strese sokan aracımın geciken motorlu taşıt vergisini öderdim. neyse 2 hafta boyunca ek iş yapıp ödeyeceğim inşallah.
    Cevapla
  • Bahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    Primler dağıtılırken adalet neredeydi. Showmen terim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle