Kadroya alınmayan Arda Turan için şok iddia!

Barcelona formasıyla 9 maçta 5 gol atıp 4 asist yaparak dünyayı kendine hayran bırakan yıldız oyuncunun, Terim'in kararı üzerine milli takımı bırakacağı iddia edildi.

Kadroya alınmayan Arda Turan için şok iddia!
Kadroya alınmayan Arda Turan için şok iddia!
GİRİŞ 01.10.2016 11:14 GÜNCELLEME 02.10.2016 09:47
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, merakla beklenen Ukrayna ve İzlanda kadrolarını açıkladı... 2018 Dünya Kupası yolunda oynayacağımız 2 hayati maça, kaptan Arda Turan yine davet edilmedi. Terim’in Euro 2016 kampında prim konuları yüzünden kavga ettiği yıldızı, bu kez Barcelona’daki performansı sebebiyle kampa çağıracağı düşünülüyordu ama olmadı! İspanyol ekibinde müthiş bir sezon geçiren, forma giydiği 9 maçta 5 gol atıp 4 asist yapan Arda Turan’ın, bu kararı sürpriz olarak görmemesine rağmen, çok radikal bir kararın eşiğine geldiği öğrenildi.

Terim’in mesajını almadı!

Kendisinin özne olduğu polemiklerin milli takıma zarar verdiğini düşünen Barça’nın yıldızının, Ay Yıldızlı formaya veda edeceği ortaya çıktı. Duygusal bir vedaya hazırlanan Arda Turan’ın yakın çevresi ise, bu konuda her ne kadar deneyimli futbolcuyu haklı görse de konu milli forma olduğu için kendisini kararından vazgeçirmeye uğraşıyor. Ancak Terim’in, “Türk halkından özür dilemeleri lazım” göndermesine, çıktığı televizyon programında, “Ben özür dilenecek bir şey yapmadım” yanıtını vermişti. Arda Turan’ın veda açıklamasını hafta başında yapması bekleniyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 90
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Terimi seven destekleyen en çokta yillardir arka cikip laf soyletmeyenler utansin.
    Cevapla
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    terim gitsin artık
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin terim helal olsun arda gibi bir oyuncuyu kusturdun.
    Cevapla
  • Rıza Hordolaşoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim derhal bırakmalı. Kişisel kaprislerini milli takım sokan adamda ne köy olur ne kasaba. Güya ciddiyet havası. Yok böyle kaprisle milli takımı yönetmek. Bırak git. Bulunmaz hind kumaşımısın?
    Cevapla
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda düşünüldüğü gibi vazgeçilmez bir futbolcu değil. Fatih Terim yıllardır bu işi yapıyor. vazgeçilmez biri olsaydı onu kazanırdı. geçmişte benzeri olaylar yaşandı. vazgeçilmez futbolcuları her defasında kazanmasını bildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle