Milli Takım'da bir dönem sona erdi!

A Milli Takım oyuncularına ödenen ve sporseverleri isyan ettiren prim yönetmeliği tamamen değişti. Artık beraberlik ve galibiyetlere prim ödemeyecek!

Milli Takım'da bir dönem sona erdi!
Milli Takım'da bir dönem sona erdi!
GİRİŞ 30.09.2016 14:35 GÜNCELLEME 30.09.2016 14:35
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ve Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım oyuncularına uygulanan prim yönetmeliğinde değişiklik için gerekli adımları attı.

Fransa’da düzenlenen EURO 2016’da koskoca turnuvayı bize zehir eden ‘prim krizi’ günlerce konuşulmuş, futbolculara verilen dudak uçuklatan paralar sporseverlerin tepkisini çekmiş ve yine bu olay Ay-Yıldızlılar’ın hocasını ve en iyi oyuncusunu karşı karşıya getirmişti... Kamuoyunun tepkisine daha fazla kayıtsız kalamayan ve sütten ağzı yanan TFF yönetimi, ‘bol kepçe’ dönemini sona erdirdi.

TFF, daha önce milli oyunculara ve teknik heyete her beraberliğin ve galibiyetin yanı sıra gruptan çıkma ve şampiyonalara katılmalarda da ekstra primler ödüyordu. Ancak yaşanan son olaylardan ders çıkaran ve kamu vicdanını da göz önünde bulunduran Federasyon yetkilileri, beraberlik ve galibiyetlere artık prim vermeme kararı alırken, futbolculara ve teknik heyete sadece hedef organizasyonlara katılım hakkı kazanmaları halinde prim dağıtılacağı öğrenildi. Prim miktarnın ise eskisi gibi uçuk rakamlar olmayacağı ve kimseyi isyan ettirmeyecek seviyede olacağı kaydedildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 44
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlara ne meraklıymışsınız sanki davet edilseler milli takıma şampiyon olucaz. Avrupa şampiyonasında gördük top oynuycak halleri yoktu bırakında şimdi gençler oynasın olduğu kadar olmadığı kader demişler. Sanki görende tarihte turnuva kaçırmadık sanır. Milli takım 4 turnuvaya katılmış bugüne kadar 2-3 Fatih Terim'le amaç ne arkadaşlar hoca birşey yapıyorsa vardır bildiği.
    Cevapla
  • putkiran 7 yıl önce Şikayet Et
    sporsorlardan para geliyor zaten.fatih terimde ne ego varmis kardesim.ardayi bile yedi.aldigi parayi haketmiyor.basarili olunca kendine malediyor,basarisiz olunca takima
    Cevapla
  • Mustafa keder 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim biran önce bu takımdan gitsin adamı görünce tv kapatıyorum adamda ego bir milyon sinir bozucu
    Cevapla
  • Demirci 7 yıl önce Şikayet Et
    olmasi gereken dagda bayirda askerimiz caniyla savasip bunlarin 100 de 1 ini aliyomu acaba.
    Cevapla
  • salim 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlış karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle