Fatih Terim’in kızından Arda’ya gönderme!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, Arda Turan'ın açıklamalarından sonra sosyal medyada imalı bir paylaşım yaptı

Fatih Terim’in kızından Arda’ya gönderme!
Fatih Terim’in kızından Arda’ya gönderme!
GİRİŞ 19.09.2016 09:39 GÜNCELLEME 19.09.2016 17:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Dünya Kupası elemelerinde Hırvatistan maçının kadrosuna almadığı Arda Turan, “Hocanın ‘bundan sonra benim ilkelerimde şerefle’ şeklinde geçen bir cümlesi var. Ağır geldi. Kimse bu lafları kaldıramaz” şeklinde tepki vermişti.

Terim’in büyük kızı Merve Terim Çetin, sosyal medya hesabından Şems-i Tebrizi’nin sözü olan “Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir” şeklinde imalı bir paylaşım yaptı.

YORUMLAR 4
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Merve bir sen eksiktin.Şimdi Arda da sana okkalı bir cevap verse baban ne yapacak. Pirlo nun dedikleri yenilir yutulur gibi değil asıl mesele ona cevap vermek.Elin İtalyanına karizmayı fena çizdirdi.Delikanlılık Ardayı öne atmak değil.Arda adamın miğdesine oturur.Babanın da.Sıkıyorsa aldığı maaşı da açıklasın.
    Cevapla
  • lan 7 yıl önce Şikayet Et
    milli takımı babalarının çiftliğine çevirdiler.
    Cevapla
  • golge 7 yıl önce Şikayet Et
    Hoca neden gitmedi, sorumlulugu almadi.ilk başta giecek kendisi idi.
    Cevapla
  • Gölge 7 yıl önce Şikayet Et
    Başarı olduğu zaman hoca çok iyi başarısız olunca aforoz edilen futbolcular...ortada varolan bır hata kusur ve başarısızlık varsa tüm takıma aittir.futbolcuların aldığı prim manşetlerden düşmedi.sayın terimin aldığı aylık neden konuşulmuyor.merakımı bağışlayın ama şeref haysiyet sadce topçular için mi var...
    Cevapla