Arda ilk kez açıkladı! 'Kırgın olduğum tek şey...'

Hırvatistan maçı aday kadrosuna çağrılmayan Arda Turan kırgın olduğu noktayı açıkladı.

Arda ilk kez açıkladı! 'Kırgın olduğum tek şey...'
Arda ilk kez açıkladı! 'Kırgın olduğum tek şey...'
GİRİŞ 16.09.2016 22:20 GÜNCELLEME 16.09.2016 23:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hırvatistan maçı aday kadrosuna çağrılmadığı için bir kırgınlığı olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, "Milli Takımdan herhangi bir yetkili' Evladım, olur böyle şeyler' diye bir telefon açmadı. 'Olur, hocan böyle karar vermiş' dese ne olacak? Kenardan ucundan biri bizi arasaydı kötü mü olurdu? O kadar hizmet etmişiz. İçeriğe girip baktığımda düşündüğümde insanın kendi gönül rahatlığından daha güzel daha onurlu bir şey olabilir mi? Çok şükür." diye konuştu. 

"BABA-EVLAT İLİŞKİLERİNİ BOZMAYA DEĞMEZDİ"

Futbolda bu tür tartışmalar yüzünden insanların birbirini kırmaması gerektiğini aktaran Arda Turan, "Çek maçını kazandık, o İrlandalı kafayı atmasa, biz belki şu anda nerelerdeydik. Portekiz grupta galibiyet almadan gitti. Belki finale gidecektik. 2008'de 90'da golü atmasam, Nihat abi sonraki maçı çevirmese. Futbol bu. Ama futbol insanları kırmaya üzmeye birbirimizi gerçekten yıpratmaya o kadar senelik dostlukları kardeşlikleri, baba-evlatlık ilişkileri bozmaya değmezdi diye düşünüyorum." göndermesinde bulundu. 

YORUMLAR 15
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    Gönül alma yapılabilirdi....Yine de kişiyi kazanmak önemli....
    Cevapla
  • dede 7 yıl önce Şikayet Et
    olum konuştukça batıyon sus bi mütted kendini unuttur sonra seni ha buda vardı deyip çağırırlar, yalnız yine aynı hataları yapma sen biraz milli ol gavur ellerinde kala kala senin özün bozulmuş.kendine çeki düzen ver, malayani yaşama, dinini unutma ,sporu brakma sen sporla meşgül ol başka şeylerle meşgül olunca spor olmuyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    millet vatan için Tankın altına yatıp şehit oluyor cephede kendisini siper ediyor ve hiç karşılık beklemiyor. sen ihtiyacın varmış gibi prim sevdasına millete ihanet ediyorsun. hangi hizmetten nakşediyordun sen? bu millet sana hizmet etmeseydi bilmem kaç milyona villayı rüyanda görürdün terbiyesiz.
    Cevapla
  • kol gibi 7 yıl önce Şikayet Et
    sen daha sahada yuru bakayim ruhsuz sey
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam 6 ay doğru düzgün maç yapmadı. Asıl sorulması gereken hazır olmayan oyuncunun milli takımda ne işi var? Kim çağırdıysa suçlu odur.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takim fatih terimin olmamaliydi. Malesef arda hakli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle