Emre Mor'un bu hareketine büyük tepki!

Milli Takımımızın Rusya ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı özel maç öncesi ekrana gelen bir görüntü sosyal medyada büyük yankı yarattı.

GİRİŞ 01.09.2016 08:33 GÜNCELLEME 01.09.2016 11:38
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Seremonide İstiklal Marşımız okunurken genç Emre Mor'un sakız çiğnediği görüldü. Türkçe bilmeyen ve İstiklal Marşımızı da henüz öğrenmeyen genç futbolcunun bu hareketi büyük tepki çekti. Sosyal medyada Emre Mor'a çok sert tepkiler gösterildi. 

MAÇTAKİ FUTBOLUYLA TAM NOT ALDI

İstiklal Marşımız söylendiği sırada sakız çiğnediği için tepki gören Emre Mor, Rusya karşısında ortaya koyduğu performansla futbolseverlerden büyük övgü aldı. Genç futbolcu gece boyunca Twitter'da TT oldu.

YORUMLAR 82
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda Istiklal marsini soyledi de ne olfu. Eli cebinde sahada dolanip durdu avrupa kupasinda
    Cevapla
  • BilimAdamı 7 yıl önce Şikayet Et
    İstiklal Marşımızı bilmemesi ayrı, saygı göstermemesi ayrı. Avrupada doğup büyümüş, Türkçesi olmayan oyuncudan İstiklal Marşımızı bilmesini beklemiyoruz ama ne kadar zor olabilir ezberlemek? Türkçesi hiç yok değildir, konuşamıyordur. İstiklal Marşını ezberleyip okumasına engel bi durumu yoktur yani. Daha çocuk yaşta öyle yerden yere vurmaya gerek yok ama birilerinin anlatması lazım böyle Milli değerleri. Özellikle Milli Takıma aldığımız gurbetçilere bu konularda bilgi aktarımı mı dersiniz, mentorluk mu dersiniz ders verilmesi gerek.
    Cevapla
  • Almanci 7 yıl önce Şikayet Et
    Tepkiler bence abartılı! Avrupa'da doğmuş, hemde üçüncü nesil Türkçe bilmiyor! En son nerede ve ne zaman İstiklal marşını duymuş bir sorun bakalım! Biraz anlayış gösterelim, daha dünkü çocuğa!!!
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyse sosyal medyadaki bu tepkilerden haberi olmustur dolayisiyla kulagini cekip ogretirler nasil davranmasi gerektigini...marsimizi bilmiyosun bari saygini yitirme...sizin oralarda mars okunurken sakiz mi cigniyorlar...yani iyi bir topcu olmasan simdiye seni silerdik gonlumuzden ama affettik bu sefer...bir daha olmamasini temenni ediyoruz...
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    nasreddin hoca pazar yerinde kuyruk kesmem demiş ya göz üstünde kişi yaptigina dikkat etmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle