Terim: Daha güzel şeyler yapacağız!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Rusya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Terim: Daha güzel şeyler yapacağız!
Terim: Daha güzel şeyler yapacağız!
GİRİŞ 01.09.2016 00:50 GÜNCELLEME 01.09.2016 00:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Rusya maçının ardından yaptığı açıklamada "Daha güzel şeyler yapacağız inşallah. Kaybetmemek güzel ama tekrardan kazanma alışkanlığı olan bir takım haline geleceğiz" dedi.

Fatih Terim "Daha güzel şeyler yapacağız inşallah. Bazı yeni oyuncularımız var, kendi takımında oynamayıp bugün oynayanlar var. Bunların hepsine baktığımızda ikinci ve üçüncü bölgede biraz daha fazla olmamız lazım. Yavaş yavaş da olacağız. Hırvatistan'a da hazırlanacağız. Her maç zor. Rusya da gerçekten güçlü bir rakip. Şener, İsmail, Ahmet, Okay, Enes, Serdar Aziz, Hasan Ali... Bunların hepsinin son durumuna bakıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Tam bir hazırlık ve dostluk maçı havasında geçti. İkinci yarıda kafa topunun dışında pozisyon vermemiz sevindirici. Kontrataklarda biraz daha dikkatli olmalıyız. Gol yememek önemli bir şey. Türk Milli Takımı bu maça çıkmadan yüzde 65 galibiyet oranıyla oynuyordu. 35 maçın 22'sini kazanıp 4'ünde berabere kalmışız. Yüzde 77 oranla mağlup olmamışız. Bunları zaman zaman unutuyoruz ama uluslararası alanda kaybetmemek önemli. Kaybetmeden çıkmak oyuncularımız adına moral verici. Ama tekrardan kazanma alışkanlığı olan bir takım haline geleceğiz" ifadesini kullandı.

Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor hakkında da konuşan Terim "Emre için erken değil. Dünyada 18-19 yaşında birçok yıldız var. Dortmund'da tecrübe kazanacak. Doğru oynamayı öğrenecek. Meziyetleri Allah vergisi. Bizim de en önemli silahımız olacak. Görevimiz birkaç tane Emre Mor bulmak. Her an her şeyi yapacak bir oyuncu" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • slmz 7 yıl önce Şikayet Et
    İstifa etmen en hayirlisi
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum güzel şeyler olacağına
    Cevapla
  • osmanlı torunu 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla
  • osman42kny 7 yıl önce Şikayet Et
    terim efendi senin yapacağın en güzel şey turk futbolunun basindan hemen defolup gitmendir.
    Cevapla