A Milliler, Zafer Bayramı'nı kutladı

Türkiye A Milli Futbol takımı, Rusya ile yarın oynayacağı özel maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

A Milliler, Zafer Bayramı'nı kutladı
A Milliler, Zafer Bayramı'nı kutladı
GİRİŞ 30.08.2016 21:26 GÜNCELLEME 30.08.2016 21:26

Türkiye A Milli Futbol takımı, Rusya ile yarın oynayacağı özel maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Fatih Terim ve öğrencileri, Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Serik İlçesi Belek turizm bölgesinde kamp yapan A Milli Futbol Takımı, Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta antrenman yaptı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman, düz koşuyla başladı.

Antrenman öncesi Fatih Terim ve öğrencileri, Türk bayrağı açıp 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı, toplu fotoğraf çektirdi. Ardından oyuncular pas çalışması yaptı. Hollanda'nın FC Twente'de top koşturan Enes Ünal, Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor ve takım arkadaşı Nuri Şahin birlikte antrenman yaptı. Mor ve Şahin'in şakalaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Antrenman sırasında gazetecilerin yanına gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Taraftarlarla da sohbet eden Terim, isteyenlerle fotoğraf çektirdi. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman, Terim'in isteği üzerine uzatıldı. Gazeteciler, yarım saat görüntü aldıktan sonra sahadan ayrılırken, antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.