Enes Ünal'dan Milli Takım yorumu!

Enes Ünal'ın forma giydiği FC Twente, 4. hafta maçında Sparta Rotterdam'ı 3-1 mağlup etti. Enes Ünal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Enes Ünal'dan Milli Takım yorumu!
Enes Ünal'dan Milli Takım yorumu!
GİRİŞ 28.08.2016 12:47 GÜNCELLEME 28.08.2016 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den kiralanan ve kısa sürede Twente taraftarını kendisine hayran bırakan Enes Ünal, Sparta Rotterdam maçının ardından, açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Manchester City ile anlaşması gereği kameralara konuşmasının yasak olduğunu belirten genç yıldız gerçekleştirdiği kısa sohbette Faslı takım arkadaşı Hakim Ziyech'i ile ilgili olarak "Hakim Ziyech ile iyi bir ikili olduk, iyi anlaşıyoruz" dedi.

FC Twente taraftarının kendisine verdiği destekten dolayı çok memnun ve sevinçli olduğunu dile getiren Enes Ünal, "Alkışlanmak güzel bir duygu" diye konuştu.

Yeniden A Milli Takım kadrosuna çağrılmasıyla ilgili olarak ta basarili oyuncu, "Milli takım davetine çok sevindim" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Taybaran 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takimda oynamak bu kadarmi kolay,avrupada herhangi bir takimda oynaman yeterli.Kendi takiminda zor oynar, yada baska takima kiralik gider bunun gibi,iyi oynasin yada iyi oynamasin farketmez.Bu adamlar milltakimda ya banko oynarlar yada sonra girerler.Diyecegim kendi takiminda bile milli takima aliniyor, boyle adaletsizlk,sacmalik olmaz gunahtir.Turkiyede vallahi bunlardan daha kaliteli cocuklar var,yeterki biraz ilgi, alaka.Fatih hocama saygimiz sonsuz ,Turkiyedeki futbolcularada birazdaha alakali olmalarini beklerim.basarilar.
    Cevapla