Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i de davet edecek!

Türkiye, günden güne iyileşen ilişkilerini yeşil sahada da geliştirecek. Milliler 31 Ağustos’ta Antalya’da Rusya ile oynayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i de davet edecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i de davet edecek!
GİRİŞ 28.07.2016 10:33 GÜNCELLEME 28.07.2016 11:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Avrupa Şampiyonası’nda isteneni yapamayan A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Grup Elemeleri hazırlıklarına anlamlı bir maçla başlayacak.
 
Ay-yıldızlılar, 5 Eylül tarihinde Hırvatistan ile oynayacağımız maç öncesinde ilk özel karşılaşmasını Rusya ile yapacak.

Rusya’ya ait bir uçağın düşürülmesi ile başlayan ve kopma noktasına gelen ilişkilerin iyileşmesi için çabalar hızlanırken, Millilerimizin ilk hazırlık maçı bu ülkeyle yapılacak olmasının, ülke turizmine de katkı sağlayacağı vurgulandı. Antalya’da 31 Ağustos’ta yapılacak özel karşılaşma öncesinde ay-yıldızlı ekibimiz, bu kentte üç günlük kampa girecek. Milliler, bu maçın rövanşını da 2018’de Rusya’da yapacak.

Erdoğan, Putin'i de davet edecek

Bu arada 9 Ağustos tarihinde Rusya’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Başkanı Putin’i bu maça davet etmesi bekleniyor.
 
Öte yandan Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Takımımız’ın grubuna Kosova’nın da katılması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yapmayı planladığı hazırlık maçlarını tehlikeye soktu. Ay-yıldızlılar, grupta Hırvatistan, Ukrayna, İzlanda, Finlandiya ve Kosova ile mücadele edecek. Takım sayısının altıya yükselmesi nedeniyle, elemeler süresince ekibimizin, yoğun maç trafiği nedeniyle fazla özel maç oynamayacağı belirtildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 11
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    Putin dünyanın ölümlü bir yer olduğunu keşfediyor. Baktı ki yaşlanıyor, eskisi gibi spor falan yapamıyor, gidici durumlar var. düşünce içerisinde, kendine, devletine ve milletine şekil verip iyi bir miras bırakması lazım.
    Cevapla
  • Sosyal 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Devleti ile mutlaka daha iyi iliskiler icinde olmamiz cok faydali olacak en önemlisi,de ortadogudaki yapilan planlar onun icin süriye,deki kargasa mutlaka bitirilmelidir bu bizim gelecegimizdir.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'ya da çok güvenmeyin.Kendi sanayimizi ve savunma sanayimizi geliştirmeliyiz.Dünyada 3.bir güç kutbu olacaksak bunu yapmalıyız.Artık ya ABD ya Rusyanın adamı olma devri geçti.Lider olma , etrafına başka devletleri toplayıp güç olabilme dönemi başladı.Bu iş çok önemli.Rusya büyümemizi istemiyor , açıkça , Osmanlı olmamızı istemediklerini de söylüyorlar ,
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanlarda, Rusya'nin bize, bizim'de Rusya'ya ihtiyacimiz var. Putin bunu cok iyi biliyor.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi ERDOĞAN bide Çinle ilişkileri geliştir , rövanşata golü olur AB ve ABD'ye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle