'Milli Takım'a prim' yargıya taşındı

A Milli Futbol Takımı'na Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılım için ödendiği belirtilen prim, mahkemelik oldu.

'Milli Takım'a prim' yargıya taşındı
'Milli Takım'a prim' yargıya taşındı
GİRİŞ 14.07.2016 23:43 GÜNCELLEME 14.07.2016 23:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

EURO 2016 Şampiyonu Portekizli futbolcular 275 bin Euro prim alırken, milli takıma turnuvaya katılım primi olarak 500 bin Euro verildiği haberleri gündemdeydi.

Ankaralı Avukat Sedat Vural'ın suç duyurusu üzerine açılan davada, mahkeme Futbol Federasyonu'na böyle bir ödeme yapılıp yapılmadığını sordu.

Federasyon Avukatı Başak Akbaş imzası ile mahkemeye gönderilen resmi yazıda, Federasyon yönetim kurulunca futbolcular ve teknik kadroya 500'er bin Euro verilmesine ilişkin herhangi bir karar alınmadığı bildirildi.

Futbol Federasyonu'nun kamu kurumu statüsünde olduğunun belirtildiği dava dilekçesinde, futbol takımı teknik heyeti ve futbolculara ödenen primlere kamu kaynağı olduğu gerekçesiyle el konulması isteniyor.

YORUMLAR 13
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    milli forma ile oynadıkları 3-4 maç onu da yapmadıkları askerliklerine saysınlar... şunlara para verilmesine bir türlü anlam veremiyorum...
    Cevapla
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    Balık baştan kokar azizim Federasyonu yöneten şahıs zamanında bjk yi büyük borca sokmadımı şimdide yönetim kuruluyla milletin parasını böyle çarçur ediyorlar düzenli vergi ödeyen biri olarak ben helal etmiyorum
    Cevapla
  • alper 7 yıl önce Şikayet Et
    guzel haber diye buna denir. maas yetmiyor gibi birde oynamalari icin para veriyoruz . bu uygulama gunumuzun en buyuk hastaligi.
    Cevapla
  • zodiac 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun avukat
    Cevapla
  • Fasatci 7 yıl önce Şikayet Et
    Kuruşunu bile helal etmiyorum bu ülkenin vatandaşı olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle