Emre Mor'dan EURO 2016 sonrası anlamlı paylaşım

Emre Mor sosyal medya hesabında A Milli Takım ve Borussia Dortmund'un hayatı için önemini vurgulayan bir paylaşım yaptı.

Emre Mor'dan EURO 2016 sonrası anlamlı paylaşım
Emre Mor'dan EURO 2016 sonrası anlamlı paylaşım
GİRİŞ 26.06.2016 07:15 GÜNCELLEME 26.06.2016 10:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

EURO 2016 D grubunu 3. bitirerek turnuvaya veda A Milli Takımız ile parlayan 19 yaşındaki Emre Mor sosyal medyadan anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Emre Mor'dan Türkiye ve Borussia Dortmund paylaşımı Kişisel Twitter hesabından yarı Türkiye yarı Borussia Dortmund formasını giydiği bir görsel paylaşan Emre Mor, "Gururluyum Elhamdülillah" ifadelerini kullandı.

EURO 2016'da ilk kez A Milli Takım formasını giyen 19 yaşındaki Emre Mor, turnuvaya saatler kala özel jetle Almanya'ya giderek Borussia Dortmund'a imza atmıştı.Bundesliga ekibi EURO 2016'da dikkat çeken milli oyuncumuz için 16 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

YORUMLAR 4
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    şu çocuğa gaz vermeyin artık, uçuracaksınız elemanı:))
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ...Emre abisi unutmadan sana Turkish messi diyenlere suratini ekşiterek ben Ayyıldızlı Emreyim de lutfen .Ronaldoyu sevmen ıyıdır en azından fakır afkan cocuguna ımzalı formasını gonderen Messıden daha hayırseverdır ronaldo yalnız forma degıl kazandıgındanda gonderırdı..Bırde spordan ekmek yedıgın ıcın Dunyanın gelmıs gecmış en onurlu ve cesur sporcusu cennet mekan MUHAMMED ALININ hayatını bıl kendıne örnek al ..Haydı gerçek SAHIBINE cc emanet ol..
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun gardaş Büyüklerine bile örnek oldun Hepsi senin gibi yürekten oynasa
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ...Bizde seninle gururluyuz Ayyildizin Yer teyyaresi ..Sakin ola yukari dogru merdivanlari ciktiginda en alt basamagi unutmayasin.. Gunu geldiginde kalbine uymayacak sosyeteye takilmadan Tarkan abin misali seni gercekten sevecek halkinin icinden biriylede evlenesın . Evlilik seni dahada yukarlara tasiyacaktir .. Besmelesiz uyanma ve kelımey*ı Şahadetsızde uyuma..Senı yenı takımında seyretmeyı , Roket gıbı adamın yanından Vınlamanı sabırsızlıkla beklıyoruz..Allah senı nazardan korusun Mıllı takımın en küçuk Emre abısı..
    Cevapla