Milliler 5 kişiyle döndü!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) grup aşamasında veda eden A Milli Takım, yurda döndü.

Milliler 5 kişiyle döndü!
Milliler 5 kişiyle döndü!
GİRİŞ 23.06.2016 22:42 GÜNCELLEME 23.06.2016 22:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) grup aşamasında veda eden A Milli Takım, yurda döndü.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 19.50'de Marsilya'dan İstanbul'a gelen A Milli Futbol Takımı kafilesinde 5 oyuncu yer aldı. Futbolculardan Onur Kıvrak, Harun Tekin, İsmail Köybaşı pasaport kontrolünde görülürken, takım kaptanı Selçuk İnan ve Şener Özbayraklı havalimanından çıkış yaptı.

Milli takım oyuncularının büyük bölümünün İstanbul'a gelmediği, diğer futbolcuların aktarmalı olarak tatil yapacakları yerlere gittiği bildirildi.

EURO 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile D Grubu'nda yer alan Türkiye, 3 puanla grubu üçüncü sırada bitirdi. En iyi üçüncüler arasına da giremeyen ay-yıldızlılar şampiyonaya veda etmişti.

YORUMLAR 9
  • öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    primleri yemeye direk milli takım kampından gitmekte ayrı mir ruh hali olsa gerek. Tamamen Milli, Tamamen Yerli değil bunlar
    Cevapla
  • erhan oz 7 yıl önce Şikayet Et
    şapka ters kulakta iphone kulaklık.Rabbim gösterişten kibirden sana sığınırım.
    Cevapla
  • mjennefer 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok iş yaptılar ya maşallah...utançlarından türkiyeye gelemediler zavallılar... Haram olsun Türk milli takımından aldığınız pirim midir nedir bütün paralar...Bitti mi ki acaba... hala cevap yok
    Cevapla
  • Matador 7 yıl önce Şikayet Et
    Kolaymi 3 macta 3 puan almak
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi tatiller, en iyi yaptığınız şey zaten bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle