Fatih Terim'den 21 kişiye suç duyurusu!

Fatih Terim, kendisine, kızı Buse Terim'e ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya hakaret eden 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fatih Terim'den 21 kişiye suç duyurusu!
Fatih Terim'den 21 kişiye suç duyurusu!
GİRİŞ 23.06.2016 11:32 GÜNCELLEME 23.06.2016 16:14
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016'da İspanya'ya 3-0 yenildiği maç sonrası teknik patron Fatih Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya, bazı sosyal medya kullanıcıları hakaret yağdırmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen Terim ailesi, avukatları Rezan Epözdemir aracılığıyla savcılığa başvurarak, 21 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi sundu. Dilekçede 21 kişinin “hakaret” suçundan cezalandırılması istenerek,
2016 Avrupa Şampiyonası’nın Fransa’da oynandığı hatırlatıldı.

"VİCDANLARI SIZLATACAK MAHİYETTE BEDDUA"

Avukat Epözdemir, dilekçede, Türk Milli Takımının oynamış olduğu ilk müsabakanın ardından, müvekkillerinin ağır hakaretlere, vicdanları sızlatacak mahiyette beddualara maruz kaldığını belirtti.

Maçın mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ailesine yönelik sosyal paylaşım siteleri Instagram ve Twitter üzerinden edilen hakaret içerikli paylaşımlara yer verilerek, “Eleştiri ve sevmemek bir hak ve tercihtir. Ancak eleştiri sınırını aşarak, bir kimsenin doğmamış torununa ve aile üyelerine karşı galiz küfürler etmek, nefret söylemi içeren ifadeler kullanmak en hafif deyimi ile ahlaksızlıktır. Bunun muhatabına oluşturduğuı manevi zararların telafisi imkansızdır. Ayrıca tüm bu sözler, gebe olan müvekkilin sağlığını da olumsuz etkilemiştir” denildi.

Öte yandan, Terim ailesi söz konusu paylaşımlar hakkında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak erişimin engellenmesini talep etti.

YORUMLAR 20
  • anıl 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun ya fatih hocam vah vah ne büyük bir derdin varmış.:):)
    Cevapla
  • kara pence 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Fatih Terimin görevi yapmadigi veya görevini kötüye kullandigi icin dava acin, insallah bir babayigit cikarda olanlarin hesabini sorar.
    Cevapla
  • Süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış kadro kurdu. Kurduğu kadroya takım yaptı. Oysa yol yakınken İngiltere maçından sonra yanlıştan dönebilirdi. Orta sahada hızlı, çabuk, koşu mesafesi yüksek top çalan oyunculara ihtiyaç vardı. geride de hızlı ve çabuk top defans arkasına atılınca adam kovalayacak oyunculara ihtiyaç vardı. Seçilen futbolcuların hepsi iyi futbolcular. Euro 2016'daki takımlar incelendiğinde Türk milli takımının şansı çok azdı. Ligimizde bazı takımlara (örneğin Konyaspor) bir stoper 2-3 orta saha ve 2-3 forvet takviyesiyle daha başarılı olacağının düşüncesindeydim. Takım Çek maçında başarılıydı ama rüzgar gibi geldi ve geçt. Yenilikçi yaklaşımlara ve pozitif düşünen ekiplere ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    volkana küfredildiğinde niye sustun peki şimdi damasını koruyon eyyyyy fa tih te rim
    Cevapla
  • Haldun Akçakaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim Efendi bu milletin Paralarını alıp cukka yapacaksın sonrada basın toplantılarında binbir türlü hava tirip atacaksın ona konuşma buna konuş diyeceksin yani her haltı yiyeceksin millette seni eleştirmeyecek bu saatten sonra dünyayı kazansan gözümüzde hiçsin önce insan olmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle