Türk seyirciler Fransızları hayran bıraktı

Fransız basını Türk seyircisinin milli takıma olan sevgisine ve tribünlerde yarattığı atmosfere hayran oldu.

Türk seyirciler Fransızları hayran bıraktı
Türk seyirciler Fransızları hayran bıraktı
GİRİŞ 22.06.2016 17:17 GÜNCELLEME 22.06.2016 17:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Şampiyonası'nın başından beri sportmen davranışları ile dikkat çeken Türk seyirciler, Çek maçından sonra Fransız basınının gönlünde taht kurdu.

Nice'te oynanan İspanya maçı sırasında, kaptan Arda Turan'ı ıslıklamalarına rağmen, Lens'te Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynanan maç daha başlamadan seyircinin Arda için gösterdiği sevgiye gıpta eden 20 Minutes Gazetesi daha önce Stade Bollaert'te böyle bir coşkunun yaşanmadığını yazdı.

Türk seyircinin coşkulu atmosferleri ile ün yapmış Türkiye'deki statların havasını Lens'e taşıdıklarını yazan gazete, Türkiye'deki maçların vazgeçilmez aksesuarı olan meşaleleri, bugüne kadar yapılmış en sıkı emniyet tedbirlerine rağmen Bollaert stadına soktuklarını ve stadı muhteşem bir görüntüye soktuklarını da anlattı.

En duygulu anların ise maç 2-0 olduktan sonra seyircilerin cep telefonlarındaki lambaları yakarak yaptıkları gösteri olduğunu yazan 20 Minutes gazetesi yazarı François Launay, Türk seyircisinin Avrupa Şampiyonası'nda "en centilmen" seyirci olmaya en büyük aday olduğunu belirtti.

YORUMLAR 1
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    AB ye almadığınız Türkler size örnek oluyor. Türk korkusu saran ingiltere AB den çıkmak istiyor. İngiliz taraftar da örnek(KÖTÜ), Türk taraftar da.
    Cevapla