Bitmesin bu rüya! Millilerimiz istediğini aldı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup etti.

Bitmesin bu rüya! Millilerimiz istediğini aldı
Bitmesin bu rüya! Millilerimiz istediğini aldı
GİRİŞ 22.06.2016 00:29 GÜNCELLEME 22.06.2016 09:48
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi.

Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da kontrollü başladı. Önde olmanın avantajını kullanan milliler, fazla risk almazken hızlı ataklarla gol aradı. Müsabakanın 65. dakikasında Ozan Tufan'ın kaydettiği golle farkı 2'ye çıkaran ay-yıldızlı ekip, oyun disiplininden taviz vermedi. İyi paslaşan ve rakibinin baskı kurmasına izin vermeyen milli takım, mücadeleyi 2-0 kazandı.

İkinci yarıda mutlak gole ihtiyacı olan Çek Cumhuriyeti, iyi savunma yapan Türkiye karşısında istediği pozisyonları bulamadı. Hücumda uzaktan atılan iki şut haricinde etkili olamayan Çek Cumhuriyeti, savunmada da Türkiye'yi durduramadı. Ozan Tufan'ın kaydettiği golle 2 farklı geri düşen Çekler, mücadelenin kalan bölümünde baskı kurmaya çalışsa da Türkiye'nin pas oyunu karşısında başarılı olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Çek Cumhuriyeti: 0 - Türkiye: 2

Stat: Bollaert-Delelis

Hakemler: William Collum (İskoçya), Damien MacGraith (İrlanda), Francis Connor (İskoçya)

Çek Cumhuriyeti: Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Pudil, Pavelka (Dk. 57 Skoda), Plasil (Dk. 90 Kolar), Dockal (Dk. 71 Sural), Darida, Krejci, Necid

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Volkan Şen (Dk. 61 Oğuzhan Özyakup), Arda Turan, Emre Mor (Dk. 69 Olcay Şahan), Burak Yılmaz (Dk. 90 Cenk Tosun)

Goller: Dk. 10 Burak Yılmaz, Dk. 65 Ozan Tufan (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 35 İsmail Köybaşı, Dk. 50 Hakan Kadir Balta (Türkiye), Dk. 36 Plasil, Dk. 39 Pavelka, Dk. 87 Sural (Çek Cumhuriyeti)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 138
  • Ata 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz abartmadikmi 3 macta bir zafer ne büyük basari ama
    Cevapla
  • türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    bitsede gitsek evimize
    Cevapla
  • M demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ne 'çek"t'iler bizden ya..
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Oyunumuz diger maclara gore iyiydi ama bu oyun ile ispanya ya da hirvatistan karsimiza ciksa yine yeniliriz...burda kilit nokta cek cumhuriyetinin oyun oynayamamasiydi...adamlar pasif etkisiz...evet yendik tum futbolculara tesekkur ederim ama bu takimla uzun yollar yurunmez...kacan pozisyonlar ne kadar acemi oyuncularin oldugunu gosterdi zaten...basardik gururliyuz ama bir ihtimal guruptan cikarsak ilk macimiz yine husran olur diye korkuyorum...emre mor gibi gelecek vaad eden oyuncular lazim bize...bircok oyuncunun ayagina top bile yakismiyor ama emre ye top geldigi zaman adam oynuyor arkadas..ve bu cocuk 5 sene sonra zehir gibi olur...
    Cevapla
  • Teknik 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar uykudadır ölünce uyanırkar. Hadisi şerif. Yani bitmesin dediğiniz bu rüya bitecek ve insanları oyaladığınız bu saçmalıklar serap gibi kaybolurken hesabı görülecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle