Terim ve Arda arasındaki şok diyalog!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli yıldız Arda Turan'ın arasının prim tartışması nedeniyle bozuk olduğu iddia ediliyor

Terim ve Arda arasındaki şok diyalog!
Terim ve Arda arasındaki şok diyalog!
GİRİŞ 19.06.2016 17:26 GÜNCELLEME 19.06.2016 19:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın İspanya hezimetinin ardından, kötü futbol ve tatsız takımın neden bu duruma düştüğü sorusu konuşulur oldu. En çarpıcı ama bir o kadar da sarsıcı iddia, Fransa’dan geldi.

İddiaya göre; Paris’te oynanacak Hırvatistan maçı öncesi, Milli Takım kampında Fatih Terim’in futbolcularla yaptığı bir toplantıda kriz yaşanıyor. Terim’in sözleri, analizleri vs ile toplantı bitmek üzereyken Arda söz ister Terim’den:

-Bir dakika hocam, şu prim konusunu da konuşalım mı?
Terim’in Arda’ya tepkisi, bekleneceği gibi serttir:
- Ne konuşacağız, Arda! Sen gerekli konuşmaları yapmışsın zaten Cengiz Zilfikaroğlu ile.

PRİM PAZARLIĞI YAPILDI MI?

Arda Turan, o toplantıdan bir süre önce, kampta, TFF İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile bir araya gelmiş, Euro 2016’da gruptan çıkarsak, çeyrek final/yarı final oynarsak ne gibi prim düşündüklerini sormuştur. Fatih Terim, kendisinin bilgisi dışında gerçekleşen bu görüşmeden haberdar ve rahatsız olmuştur.

ARDA’NIN KAPTANLIĞI

A Milli Takım'ın unutulmaz EURO 2008 günlerinin ışığında, yeni turnuva heyecanı yaşanırken, futbol birikimi kadar turnuva deneyimi ile de“ağabey” olacak isimler Fransa’ya davet edildi. Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci gibi isimler, hem görevleri hem de ağabeylik ağırlığı ile kampta yer aldılar. Ancak, buna rağmen kampta olumlu bir hava üretilemediği yorumlandı. Etkenlerden biri, sabahlara kadar süren kağıt oyunları. Kaptan Arda’nın, önüne geçmesi beklenen bu tür oluşumlarda yer aldığı haberleri kampın dışına taştı. Disiplinin sağlanmasında Fatih Terim’in Arda’dan beklediği desteği göremediği, bundan da rahatsız olduğu anlatılanlar arasında.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 28
  • Birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Mal herifler Arda icin para önemli mi sanıyorsunuz ? O arkadaşları icin kaptan olarak sormak zorunda.. Kendi aldığını bile yardım kuruluşuna verir merak etmeyin. Ne kadar fesat insan olduk milletçe ya...!
    Cevapla
  • esnaf 7 yıl önce Şikayet Et
    bence milli takıma birtane bile türk futbolcu almıyacaksın avrupada kendi millitakımında oynamamışyabancıları türk vatandaşı yapacaksın bakın nasıl oynuyorlar bizimkilerden hiç birşey olmaz hepside artist volkan şen iki adam geçmeyince pas vermez burak desen topa vurmasını bilmez selçuk artist
    Cevapla
  • sulo 7 yıl önce Şikayet Et
    bosver sen cek macini bi 3 luk daha yeriz, arkamiza bakmadan mars mars doneriz turkiyeye.. .. neyse primler den haber verin hele..?
    Cevapla
  • Zekiertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda oynayacak ruh taşıyan 12 adam aranıyor. Bizim ruhsuzları sınırda askere göndersek ülkeye kaç lira veriyorsun diye sorarlar.
    Cevapla
  • patriot 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar, asıl size yazık. Bilip bilmeden neyin yorumunu yapıyorsunuz. Arda takımın kaptanı olarak diğer arkadaşlarının isteği üzerine elçi olarak soru soruyor. Ardanın parayla işi olmaz. Opet reklamlarından kazandığını bile yardım kuruluşlarına bağışlayan kişidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle