Türkiye - Karadağ maçı özeti - Milli takım bitti demeden bitmez!

Türkiye A Milli Futbol Takımımız Antalya'da oynanan karşılaşmada, hazırlık maçları kapsamında İngiltere'nin ardından Karadağ'ı, 90+4'de olsa 1-0 mağlup etmesini bildi. İşte Türkiye- Karadağ maçının geniş özetini, Türkiye- Karadağ maçının künyesi , maç öncesi gelişmeleri ve daha fazla ayrıntıyı haber7.com'da bulabilirsiniz.

Türkiye - Karadağ maçı özeti - Milli takım bitti demeden bitmez!
Türkiye - Karadağ maçı özeti - Milli takım bitti demeden bitmez!
GİRİŞ 30.05.2016 17:18 GÜNCELLEME 30.05.2016 17:18

Bu yaz Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 turnuvasına, grup maçlarında inişli çıkışlı grafik sergileyip 78 milyon hayal kırıklığına uğratan fakat son maçlarında nefes kesen performansıyla rakiplerini bir bir mağlup ederek en iyi üçüncülükle organizasyona katılma hakkı kazanan Türkiye A Milli Takımımız, hazırlık maçları kapsamında İngiltere maçının ardından Karadağ'ı, Antalya'da 90+4'de olsa 1-0 mağlup etmesini bildi.

İşte Türkiye- Karadağ maçının geniş özetini, Türkiye- Karadağ maçında Mehmet Topal'ın 90+4'de attığı golü, Türkiye- Karadağ maçının ilk 11'lerini, maç öncesi gelişmeleri ve daha fazla ayrıntı haber7.com'da.

Stat: Antalya 
Hakemler: Daniel Siebert, Holger Henschel, Jan Seidel (Almanya) 
Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmet Yılmaz Çalık, Mehmet Topal, Caner Erkin (Dk. 72 İsmail Köybaşı), Ozan Tufan (Dk. 83 Alper Potuk), Oğuzhan Özyakup (Dk. 58 Nuri Şahin), Volkan Şen (Dk. 46 Emre Mor), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 58 Burak Yılmaz), Arda Turan, Cenk Tosun (Dk. 70 Yunus Mallı) 
Karadağ: Poleksic, Stojkovic, Sofranac, Simic (Dk. 23 Mijuskovc), Tomasevic, Jovovic (Dk. 75 Klimenta), Kascelan (Dk. 12 Scekic, Dk. 83 Kosovic), Vukcevic, Vesovic (Dk. 78 Zverotic), Mugosa (Dk. 64 Jankovic), Beciraj 
Gol: Dk. 90+4 Mehmet Topal (Türkiye) 
Sarı kart: Dk. 28 Beciraj (Karadağ) 

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZET ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

TERİMİN MİLLİ KARNESİ: 121 MAÇTA 62 GALİBİYET

A Milli Futbol Takımı, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 121 maçta 62 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 30 kez berabere kaldı, 29 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde 184 gol atan milliler, kalesinde ise 128 gol gördü.

MİLLİLERE 'KOREOGRAFİ' JESTİ

90 dakika öncesinde Türkiye bayrağı üzerinde Euro 2016 sloganı olan 'Biz bitti demeden bitmez' yazılı Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım futbolcularının yer aldığı dev bir koreografi açıldı.

İNGİLTERE MAÇININ 4. HAKEMİ YÖNETTİ

Türkiye-Karadağ maçını Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetti.

Siebert, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs'ta deplasmanda İngiltere ile yapılan ve A Milli Takım'ın 2-1 kaybettiği maçın da 4. hakemliğini yapmıştı.

Alman hakem, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ilk goldeki ofsaytı göstermek için cep telefonu vermesiyle gündeme gelmişti.

KARADAĞ'DA KASCELAN JÜBİLE YAPTI

Karadağ Milli Takımı'nın deneyimli orta saha oyuncusu Mladen Kascelan A Milli Takım kariyerini Türkiye karşılaşmasıyla sonlandırdı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Kascelan, yerini 12. dakikada Aleksandar Scekic'e bıraktı. Kascelan, sahayı takım arkadaşlarının ve taraftarların alkışları eşliğinde terk etti.

EMRE MOR GÖZ DOLDURDU

İkinci yarıda hamleler yapan Fatih Terim, İsmail Köybaşı, Nuri Şahin, Alper Potuk, Yunus Mallı, Burak Yılmaz ve Emre Mor'u sahaya sürdü. İkinci yarıda da skor bulamayan takımımızda genç Emre Mor performansıyla göz doldurdu. Sakatlığını atlatan Burak Yılmaz da turnuva öncesi görücüye çıkmış oldu.