Fatih Terim: Sıradışı bir oyuncu

Fatih Terim, Karadağ galibiyeti sonrasında mücadeleyi, alkış alan Emre Mor'u ve kadroyu 23'e indirme çalışmasını yorumladı.

Fatih Terim: Sıradışı bir oyuncu
Fatih Terim: Sıradışı bir oyuncu
GİRİŞ 29.05.2016 23:38 GÜNCELLEME 29.05.2016 23:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yüksek koordinasyonla oynadıklarını söyleyen Fatih Terim, “Son saniyelere kadar istek ve arzu güzel ama her zaman da olmuyor. Rakibi oynatmama arzusunu kırmak, vakit geçirme arzusunu oynamaya çevirmek kolay olmuyor. Bir kaç şey deneme imkanı bulduk. Kazanmak için de bir takım hamleler yaptık. Hazırlık maçı da olsa kazanmayı arzu ediyoruz. Genel anlamda memnunuz. Gün geçtikçe fizik olarak yukarı çıkmak istiyoruz” dedi.

Ahmet Çalık ve Mehmet Topal’ı öven Terim, “Ahmet, bugün bayağı iyi oynadı. Topal’a sadece golü için değil oyun için teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. 


EMRE MOR'A BÜYÜK ÖVGÜ!

Karadağ maçında sonradan oyuna girmesine rağmen oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor’u da değerlendirmesi istenen Fatih Terim; “Emre Mor, benim için büyük bir risk. Gitmeden görmek istedim. Böyle bir şeyi varsa ki milli takım oyuncusu başkadır. Onun için aldım ama acaba ne yapar diye. Çok şükür iyi oynadı. Önemli işler yapacağını düşündüğüm için buraya davet ettim. Çok genç. Daha 19 yaşında. Sıradan bir oyuncu olduğu için değil sıradışı bir oyuncu olduğu için aldım. Umarım izleyenler de beğenmiştir. Şu ana kadar Türkiye’ye gelmiş mi onu da bilmiyorum. Bu tip gençleri almaya devam edeceğim. Onun adına da Türk mili takımı adına da mutlu oldum. Onun alınmasında emeği geçen ailesine, yardımcılarıma, Danimarka’da çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. En son onu izlemek için Tuncay’ı habersiz göndermiştim.” sözleriyle genç oyuncuyu övdü. 

Takım kadrosunun 23 kişiye indirilmesi sürecinde karar vermekte zorlanacaklarını kaydeden Fatih terim, “Yarın var bir de öbür gün var. İki günümüzde telefonu bir tarafa bırakacağız, beni biraz rahat bıraksınlar diye. Bütün yardımcı hocalarla birlikte kadroyu belirleyeceğiz. Sakat ve sıkıntılı oyuncularımız var. Maalesef bunların hepsine baktığımızda işimiz  çok zor olacak gibi görünüyor.” açıklamalarını yaptı.

YORUMLAR 9
  • Baskentli 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor u iyi izleyin...
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk sıra dışı da, sen sıradansın be hoca...
    Cevapla
  • babacan 36 7 yıl önce Şikayet Et
    ozan,volkan şen ,mevlüt,hakan balta,yasin öztekin,olcay şahan, kaleden birkişi bunlar çıkar gerisi iş yapar hocam
    Cevapla
  • forvet kıtlığı 7 yıl önce Şikayet Et
    Cenk'in yanına iyi bir forvet daha lazım ama yok.
    Cevapla
  • oku yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre Mor a sahip çıkın. Geleceğin futbolcusu. Çok akılı ve atik oynuyor. Süper yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle