Arda Turan'ı kızdıran soru

A Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan, Karadağ ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ı kızdıran soru
Arda Turan'ı kızdıran soru
GİRİŞ 28.05.2016 19:15 GÜNCELLEME 28.05.2016 19:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

EURO2016'da kupaya kadar gitmek istediklerini söyleyen Arda, "Kamp ortamından çok memnunuz. Emre Mor'a bizim ülkemizde oynadığı için teşekkür ediyorum. Hedefimizi turnuvalarda olmak diye açıklamıştık. Herkesi yenebiliriz. Elimizden geleni yapacağız ve sonucuna bakacağız. 2008'de saniyelerle finali kaçırmıştık. Burada da böyle yapacağız. Rakiplerimiz bizden favori duruyor olabilir ama bakacağız. Sonuna kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Turnuvada 'star adaylarından' biri olduğu yönündeki ifadeye kızan yıldız isim, "Milli takımda bu zamana kadar hangi durumdaysam o durumdayım. İspanya'da gayet iyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum. 6 ay oynamasam da çıkıp Barcelona gibi bir takımda bu kadar oynamak önemli. Oradaki olayların burada yansıması çok oldu. Ben ne starım ne star adayıyım. Böyle lanse etmeyin" ifadelerini kullandı.

Barcelona'da soyunma odasında arkadaşlarının başarı dileklerine Rakitic'in şaşırdığını söyleyen Arda Turan, "Takımda bana başarı dilediklerinde bulunulunca Rakitic; 'Fazla başarı dilemeyin' diyor. Güzel, keyifli bir turnuva geçeceğini düşünüyorum. Çok mutlu ve keyifliyiz. Kendimizi iyi hissediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    arda star falan olamaz,bakın yıllardır hep aynı hareketler yapıyor,kendini hiç geliştrmedi.star dediğin 89 dakka sahada yoktur ama 1 dakka oynar bi hareketle maçı çevirebilen oyuncudur.
    Cevapla
  • Mehmwt 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda yı eleştirenler barçada top toplayıcısı bile olamayacak adamlardır arda yıldızdır gururdur iyisindede kötüsündede arda bizim ardamızdır !
    Cevapla
  • Cimbomlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen gol sayını 15 üstüne çıkar ozaman star adayı olursun ama bunu basarman zor
    Cevapla