Cenk Tosun: Shearer’ın sözleri gurur verici

İngiliz efsane Alan Shearer’dan, “Onda adeta kendi gençliğimi görüyorum” övgüsünü alan Cenk Tosun, bu sözlere cevap verdi.

Cenk Tosun: Shearer’ın sözleri gurur verici
Cenk Tosun: Shearer’ın sözleri gurur verici
GİRİŞ 24.05.2016 10:29 GÜNCELLEME 24.05.2016 16:26

Ay-Yıldızlılar’ın önceki akşam İngiltere’yle Manchester Stadı’nda karşı karşıya geldiği mücadelede, Türkiye’nin forvet hattında Beşiktaş’ın genç yıldızı Cenk Tosun görev yapmıştı.

90 dakika boyunca oyunda kalan 24 yaşındaki futbolcu, takımına gol katkısında bulunamasa da birçok pozisyonda İngiliz savunmacılara ve Joe Hart’a zor anlar yaşatmıştı. Oyunun tüm bölümünde hırslı futboluyla dikkat çeken Cenk için, maçı bir İngiliz kanalında yorumlayan Alan Shearer’dan, “Onda adeta kendi gençliğimi görüyorum” övgüsü gelmişti. Kariyerinde; Southampton, Blackburn Rovers ve Newcastle United’ta görev yapan, İngiltere Milli Takımı’yla da önemli başarılara imza atan efsane ismin bu övgüsüne Cenk’ten yanıt geldi.

‘Ucuz kurtuldular’

İlk olarak 2-1 kaybettikleri mücadeleyi değerlendiren Tosun, “Bu maçın hakkı bu sonuç değildi. Ucuz kurtulduklarını söyleyebilirim. Takım olarak oldukça iyi bir dönemdeyiz. İsteğimizi ve arzumuzu İngiltere maçıyla gösterdik” ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu, Alan Shearer’ın kendisiyle ilgili olarak yaptığı yoruma ise, “Shearer’ın sözleri benim için oldukça gurur verici. Kendimi daha da geliştirebilmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum” diye konuştu. Kartal’ın yıldızı, İngilizler’in forvetleriyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise, “Harry Kane’in performansını oldukça iyi buluyorum” diyerek Tottenham’lı futbolcuyu övdü.