Milli Takım'ın attığı gol Ada'da gündem oldu!

A Milli Takımımızın Euro 2016 öncesi İngiltere ile dün oynadığı hazırlık karşılaşması Ada'da gündem maddesi oldu.

Milli Takım'ın attığı gol Ada'da gündem oldu!
Milli Takım'ın attığı gol Ada'da gündem oldu!
GİRİŞ 23.05.2016 16:13 GÜNCELLEME 23.05.2016 16:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin Türkiye ile oynadığı hazırlık karşılaşması Ada'da gündemdeki yerini koruyor. Euro 2016 öncesi en ciddi sınavlarından birine çıkan İngilizler, Türkiye'nin attığı gole dikkat çekerken milli takımımız hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
 
The Sun gazetesi milli takımımızın İngiltere'ye attığı golü analiz etti. Türk milli takımının çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan gazete 'Türkler, defansımızı darmadağın etti. Roy Hodgson bu golü iyi izlemeli' telkininde bulundu.
 
Milli takımın attığı golde 6 adımda Roy Hodgson'ı uyaran The Sun gazetesi arda arda gelen hataların iyi top yapan takımlar tarafından cezalandıralacağını ve Türkiye'nin de kendilerini bu şekilde cezalandırdığını belirtti.
 
Türkiye'nin Euro 2016'nın sürpriz yapabilecek takımlardan biri olduğunu vurgulayan gazete, atılan bu golün İngiltere takımında hala bazı şeylerin oturmadığı gerçeğini ortaya çıkardığını aktardı.

YORUMLAR 4
  • AkGenç 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda Oğuzhan'dan başka dikine tehlikeli ara pası veren oyuncu yok. Terim Ozi'yi oyuna sonradan alma / erken çıkarma huyundan vazgeçer de yan ve geri pas yapmaktan öteye gidemeyen Selçuğu kesmeye başlarsa o zaman ümitleniriz. Not : GSliyim
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bir gsli olarak aynı senin gibi düşünüyorum. iki yıldır selçuk un ne gs ye ne de milli takıma katkısı yok, çok sıradan bir oyun stili var...
    Cevapla
  • halit 7 yıl önce Şikayet Et
    tarafsız taraftar sana helal olsun. gerçekleri çok doğru yazmışsın. ben de beşiktaşlıyım ama bir galatasaraylının bu doğruları yazması çok anlamlı.
    Cevapla
  • yorumer 7 yıl önce Şikayet Et
    2-1 yenılmısız.daha neyın abartısı bu, sonucta Türkiye ninki de milli takım, 1 gol de atamasın mı,nasıl bir kibirdir ingilizdeki.
    Cevapla