Hakan Çalhanoğlu'nun İngiltere'ye attığı tarihi gol - İZLE A Milli takım şeytanın bacağını kırdı

A Milli Takım'ın İngiltere'ye karşı tarihinde hiç gol atmadağı üzücü bir o kadar da vahim bir gerçekti. İşte o talihsizlik dün akşam tarih oldu. Türk asıllı hakem Alman Deniz Aytekin yönettiği City of Manchester Stadı'nda oyanan karşılaşmada, Almanya'da frikikleriyle harikalar yaratan gururumuz Hakan Çalhanoğlu attığı gol ile tüm Türkiye'yi sevince boğdu. İşte Hakan Çalhanoğlu'nun İngiltere'ye attığı tarihi gol ve diğer detaylar..

Hakan Çalhanoğlu'nun İngiltere'ye attığı tarihi gol - İZLE A Milli takım şeytanın bacağını kırdı
Hakan Çalhanoğlu'nun İngiltere'ye attığı tarihi gol - İZLE A Milli takım şeytanın bacağını kırdı
GİRİŞ 24.05.2016 10:29 GÜNCELLEME 24.05.2016 10:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Takımın tarihinde bir hüzün kaynağı olarak bilinen İngilizlere gol atamama talihsizliği artık son buldu. A Milliler dün akşam oynanan İngiltere maçında Almanya'da fırtınalar estiren gururumuz Hakan Çalhanoğlu'nun zor yere bıraktığı gol ile şeytanın bacağını kırdı. Türkiye, Hakan Çalhanoğlu ile İngiltere karşısında 13. dakikasında o tarihi gole izmayı attı. Doğal olarak Hakan Çalhanoğlu'da Milli Takımızın tarihine adını bir ilk olarak yazdırmış oldu.İşte Hakan Çalhanoğlu'nun İngiltere'ye attığı tarihi gol..

A Milli Takım, tarihinde 11. kez karşılaştığı İngiltere karşısında gol atama serisi bitti. Daha önce oynanan 10 maçta sadece 2 kez 0-0 berabere kalan ve 8 kez yenilen, Ay-Yıldızlılar gol atmayı başaramamıştı.

HAKAN ÇALHANOĞLU TARİHE GEÇTİ

City of Manchester Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 14. dakikada Hakan Çalhanoğlu,Volkan Şen'in asistinde altı pas üzerinden vuruşunu yaparak hem skoru 1-1'e getirdi, hem de Türkiye'nin İngiltere'ye karşı bulduğu ilk golü atmayı başardı.İngiltere Milli Takımı ile tarihinde 11. kez karşılaşan A Milli Takım'dan tarihi gol geldi. Hakan Çalhanoğlu, milli formayla İngilterefilelerini havalandıran ilk futbolcu oldu.

A Milli Takım, tarihinde 11. kez karşılaştığıİngiltere karşısında büyük şanssızlığını kırdı! Daha önce oynanan 10 maçta sadece 2 kez 0-0 berabere kalan ve 8 kez yenilen, Ay-Yıldızlılar gol atmayı başaramamıştı.

İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇININ KÜNYESİ

Türkiye A Milli Futbol Takımı, tarihinde gol atamadığı İngiltere ile bu akşam hazırlık maçında karşılaşıyor.

Milli Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri öncesi en ciddi sınavını bu akşam saat 19.15’te İngiltere karşısında verecek. Ay-Yıldızlılar, güçlü rakibiyle Manchester’da karşı karşıya gelecek.

Türkiye: Volkan, Gökhan, Hakan, Mehmet Topal, Caner, Oğuzhan, Selçuk, Ozan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun.

İngiltere: Hart, Walker, Rose, Dier, Cahill, Stones, Sterling, Vardy, Kane, Alli.

YORUMLAR 3
  • Hadi bakalım 7 yıl önce Şikayet Et
    Siftah senden bereketi Allah'tan.
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin alt yapısına neden güvenemiyoz neden çıkmıyor ardayı gördük oralara gelince tıkanıyor adamlar altyapı eksikliği bu başka açıklaması yok
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayburt'un ve Türkiye'nin gururu Hakan Allah yolunu açık etsin
    Cevapla