Terim: Arda, Nuri, Burak ve Serdar yok!

Fatih Terim, A Milli Takım'ın hazırlık maçları, kadro seçimi ve Türkiye Kupası finali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Terim: Arda, Nuri, Burak ve Serdar yok!
Terim: Arda, Nuri, Burak ve Serdar yok!
GİRİŞ 20.05.2016 09:35 GÜNCELLEME 20.05.2016 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Fatih Terim'in A Spor'a yaptığı açıklamalar...

"Bugüne kadar İngiltere'ye gol atamamamızı üstüme almıyorum. Biz İngiltere'de Reading'te oynadığımız maçta Ümit Milli hocası olarak İngiltere'yi yendik. İlk defa A Milli Takım hcası olarak İngiltere'ye karşı takım yöneteceğim. 

İngiltere 30 puanla grubu kapattı, uzun süredir yenilmiyorlar. İyi de bir takım. İki tane Avruoa Şampiyonası'na hazırlanan takım karşılaşacak."

"İNGİLTERE MAÇI PRESTİJLİ BİR MAÇ OLACAK"

"Biz hazır değiliz, final var, lig yeni bitti. Hepsinin arasında doğru zamanlar var. Görmediğim oyuncuları görmnek istiyorum. Avrupa Şampiyonası'na devam ederken kimin ne vereceğini bilmek istiyorum. Umarım, İngiltere'ye karşı golü buluruz, kazanırız. Prestijli ve büyük bir maç. Bizi de tarihe götüren, eksikleri tamamlamak için güzel bir maç.

Otomatik olarak bazı oyuncuları götüremiyoruz. Arda, Nuri, Burak, Serdar Aziz, 6-7 kişi var götüremiyoruz. 2-3 tane ciddi sakat var. Daha da önemlisi aynı gün Kral Kupası ve Almanya Kupası var. Dolayısıyla, elimizde kalan oyuncular da olsa Türk Milli Takımı sahada olacak."

31 DIŞINDA 3-4 OYUNCU DAHA VAR!
SİNAN GÜMÜŞ, MİLLİ TAKIM'A GELİR Mİ?


Fatih Terim, seçilen 31 oyuncu dışında başka isimlerin de alınıp alınmayacağına dair gelen soruya (Sinan Gümüş kastedilerek); "Oyuncular için her maç, her antrenman şanstır. Muhakkak ki, herkes şöyle deüşünmeli; bazen neden bu oyuncu var dediğiniz oyuncunun katkısı çok değişiktir. Bu tür turnuvalarda bir ya da birkaç görev üstlenebilen oyuncular turnuvada kritik. Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın EURO 2008 yarı finalindeki görevleri gibi. 

29 Mayıs'ta Karadağ maçı var. 13-14 gün süre var. Her oyuncunun kendini gösterme adına önemli bir fırsat. Hemen akabinde Dünya Kupası'na başlıyoruz. 23 olduğu için 8 oyuncu gidecek. Bizim kafamızda, hala bazı oyuncular var. Bazen biliyorsunuz, 1 sakat, 1 sakat daha olur, başka alternatiflere gidersiniz. Hazır isimler var, onları da her an çağırabiliriz. 

Ben bekleme listesi yapmak istemedim. Onların da isimleri vardır normalde. Ben vermek istemedim. Hissettirdim, pasaportlarını aldık çoktan, onlarla da görüşme halindeyim."

"DOSTLUĞUN KAZANDIĞI BİR FİNAL OLSUN"

"Açıkçası, nasıl UEFA 2 numaralı kupaysa, Türkiye Kupası da 2 numaralı kupadır. Direkt Avrupa'ya götürür. Ciddi bir başarıdır. Türkiye Kupası önemlidir. Biz de o gece milli takım olarak maçta olacağız. Maçtan sonra oyuncularımızı da alıp kampa döneceğiz. Güzel bir şölen olacak. Antalya'da hava da güzel olacaktır. Hayırlısıyla, güzel bir futbolla, dostluğun kazandığı bir maç olur inşallah."

YORUMLAR 2
  • yunaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı RTE bu ukala adama müdahale etmelidir. Sinan Gümüş kaleye direk gidebilen, sert şut çeken, suratlı bir futbolcudur. Mutlaka kadroya alınmalıdır. Yoksa Almanya kadrosuna katacaktır. Kaleci Onur Kıvrak ikinci lig kalecisidir. Milli takımın antremanlarına dahi alınmamalıdır. Lütfen Müdahale edilsin. Sinan Gümüşün arkasında birileri olmadığı için kadroya alınmadı.....
    Cevapla
  • duayen davulcu 7 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşuyorsun fatikh
    Cevapla