Fatih Terim'den Arda'ya sert tepki!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan'a sert bir eleştiride bulundu..

Fatih Terim'den Arda'ya sert tepki!
Fatih Terim'den Arda'ya sert tepki!
GİRİŞ 18.05.2016 21:48 GÜNCELLEME 18.05.2016 21:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, TRT Spor kanalında katıldığı canlı yayında, önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın Barcelona'da forma şansı bulamamasını değerlendiren Fatih Terim, 'Milli Takımlar demek yıldızlar topluluğudur. Her milli takım oyuncusu takımının yıldızlarıdır. Burada yıldızları yönetmek önemlidir. Arda gibi orada birçok yıldız var. Yıldız kelimesi nereden baktığınıza bağlı. Milli takımlarda önemli olan birbiri için fedakarlık yapma ortamını hazırlamak gerekir. Arda Barcelona'da olmanın hazzını orada yaşarken egosunu burada süremez.

Arda Barcelona'da oynayan tek oyuncumuz ama takımdaki en az süre alan oyuncumuz. Arda 6 ay cezalıyken yine forma verdik. Turnuvaya katılamasaydık bunun hesabını ben verecektim. Ben bir karar verirken bunun tüm dezavantajlarına göğüs gererim. O yüzden geniş düşünmelerini istiyorum. Kimse benim babamın oğlu değil. Ben bazı oyuncuların ses tonunu bilmem. Burada bir ego zsavaşı olamaz zaten. Benim hayalim tüm takımımızın Türkiye dışında oynayan oyunculardan oluşması ama ne yazık ki yurt dışına oynayan futbolcu sayımız az" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 2
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    evet ersanda saglam defans aslinda
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    peki o zaman ersan nerde terim? çin yurtdışı değil mi? beşiktaştayken aldığın ersanı şimdi niye almıyorsun?
    Cevapla