Terim'i kahreden haber Çin'den geldi!

Bejing'e transfer olan Burak Yılmaz'ın yeniden sakatlanması hem Çin ekibinde hem de Milli Takım'da deprem etkisi yarattı.

Terim'i kahreden haber Çin'den geldi!
Terim'i kahreden haber Çin'den geldi!
GİRİŞ 29.04.2016 16:34 GÜNCELLEME 29.04.2016 17:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan Bejing'e transfer olan Burak Yılmaz, 2 hafta oynadıktan sonra yeniden sakatlandı. Yıldız oyuncunun sakatlığı teknik direktör Zaccheroni'yi zor durumda bıraktı.

Çin Ligi ekiplerinden Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, sakatlıklardan dert yanıyor. Önceki gün düzenlenen antrenmanda sakatlık geçiren Burak'ın 6. haftadaki Lifan maçının kafilesine alınmadı.

CQ Lifan ile Cumartesi günü oynanacak maçta oynayamayacak Burak Yılmaz'ın teknik direktör Alberto Zaccheroni'yi yeniden düşündürmeye başladığını duyuran Çin basını, A Milli golcünün yerine elde tek alternatif olarak Kleber'in kaldığını sayfalarına taşıdı.

Burak'ın yalnızca 2 maç oynadıktan sonra tekrar sakatlandığı ve bu haberin Bejing taraftarlarını da korkuttuğu aktarıldı. Tedavi için Pekin'de kalan Burak Yılmaz'ı riske etmek istemeyen Zaccheroni'nin yıldız oyuncusundan gelecek olan son haberi beklediğine vurgu yapıldı.

Öte yandan Burak Yılmaz'ın serbest vuruş sonrasında sağ uyluğunda ağrı hissettiği ve bu yüzden sakatlandığı öne sürüldü.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 16
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin milli takımda istemedipiniz burak gs yi 3 kere şampiyon yapmasında katkısı oldu gollere ve asistlere bakın derim 1 kere şl çeyrek final bir Türkiye kupası birde süper kupa kazandırdı milli takımda elemelerde attığı kritik gollere bakın son maçta beraberlik bile yaramıyodu şu buraksız gs ye bakın ne halde
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    cenk var ama beşiktaşlı sıkıntı burda ama ölü galatasaraydan birini daha bulur
    Cevapla
  • Galatasaraylı 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten çine parayı alıp yatmaya gitti :)
    Cevapla
  • sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen ligden duşmek uzere olan gs den bi forvet daha bul fatih hhoca
    Cevapla
  • yiğit 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi alemde yaşıyorsunuz ne kahrolması bundan mutlu haber mi var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle