EURO 2016 öncesi Fatih Terim'den tarihi karar!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fransa'ya götüreceği kadroya 18 yaşındaki Enes Ünal'ı da dahil etmesi bekleniyor.

EURO 2016 öncesi Fatih Terim'den tarihi karar!
EURO 2016 öncesi Fatih Terim'den tarihi karar!
GİRİŞ 22.04.2016 12:54 GÜNCELLEME 22.04.2016 12:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi kadrosunu belirlemeye çalışan Fatih Terim'in forvet hattında Cenk Tosun ve Burak Yılmaz'ın dışında Enes Ünal'ı da dahil edebileceği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın uzun süredir Enes Ünal'ı takip ettiği ve genç futbolcunun performansını beğendiği aktarıldı.

Tarihi karar

Fatih Terim'in, Fransa'ya götüreceği kadroya Enes Ünal'ı da dahil edebileceği belirtilirken tecrübeli teknik adam, bu kararı vermesi durumunda tarihe geçecek.18 yaşındaki Enes Ünal, Euro 2016'da forma giymesi durumunda Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyecek en genç futbolculardan bir tanesi olurken Milli Takım adına da bir ilk olacak.

Sezon başında Manchester City'den Belçika'nın Genk takımına, ocak ayında da Hollanda 2.Ligi ekiplerinden Nac Breda'ya transfer olan Enes burada gösterdiği performansla beğeni topladı.

11 maçta 9 gol

Enes Ünal, Nac Breda'nın ligde 3. durumda olmasına katkı sağlayan isimlerin başında geliyor. 18 yaşındaki forvet, ocak ayında transfer olduğu Nac Breda takımında 11 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 9 gol atmayı başardı. Takımına bir çok maçta 3 puan kazandırmayı başaran Enes, Nac Breda taraftarının da en sevdiği futbolculardan biri oldu.

YORUMLAR 8
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gol makinesi Umut Bulut ne olacak, kadroya alınmayacak mı Fatih hocam...
    Cevapla
  • levent 7 yıl önce Şikayet Et
    tesbitin güzelde hocam, anadolu takımlarında da okakar iyi yetenekler var ki, bunları da keşvedin artık...
    Cevapla
  • sakın hocaa 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam sakın volkan demirel demeyin. size inandık ona göre hocaaam!!
    Cevapla
  • yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    hollanda liginde defans yok nerdeyse tüm maçlar 5,8,11 gol ortalaması ile oynuyor kale önüne sandık koy çarpar içeri girer oda gol olur.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yabancı ülkenin 2 liginde oynayan oyuncu kral olur lakin Konyaspor da Ömer Ali gibi Selim gibi genç oyuncular kar yıldır oynar milli takıma çağrılmaz...
    Cevapla
  • derviş 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi oyuncu olsaydılar yıllarca aynı takımda kalmazdılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle