UEFA'dan Arda Turan'a büyük onur

EURO 2016 Resmi Sayfası, Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan’ın turnuvaya damga vuracak isimler arasında gösterdi.

UEFA'dan Arda Turan'a büyük onur
UEFA'dan Arda Turan'a büyük onur
GİRİŞ 07.04.2016 10:28 GÜNCELLEME 07.04.2016 10:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu yaz Fransa’da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na sayılı günler kala, gözler A Milli Futbol Takımımıza çevrildi. Futbolseverlerin büyük heyecanla beklediği dev organizasyona ilişkin özgün içerik ve analizlerini sürdüren EURO 2016 Resmi Sayfası, Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan’ı turnuvaya damga vurabilecek oyuncular arasında gösterdi.

BÜYÜK ONUR

EURO 2016’nın Yıldızları başlığıyla yayınlanan makalede Arda Turan’ı masaya yatıran UEFA, yetenekli oyuncu için “Kuşkusuz jenerasyonun en iyi Türk futbolcusu” yakıştırmasını yaptı. Arda Turan’ın yeteneği ve tekniğine övgüler yağdıran UEFA, milli futbolcumuz için “tılsımlı” yorumunu yaptı. Söz konusu makelede yer alan Arda Turan değerlendirmesi şu şekilde; “Tekniği, oyungörüşü ve önsezisi en belirgin özellikleri. Takım üzerindeki etkisi ve liderliği ise yadsınamaz ölçüde. Takımın sıkıntı yaşadığı anlarda inisiyatif kullanma konusunda müthiş bir ustalığı var. Hem sağda hem de solda oynayabiliyor olması Arda Turan’ıFatih Terim’in jokeri yapıyor.”

KAYNAK: SPORCOPE
YORUMLAR 1
  • hasan şahinkaya 7 yıl önce Şikayet Et
    ARDA'YLA BERABER TÜRKİYE VE TÜRK FUTBOLUNA VE gelecekte GENÇ nesil futbolculara teşvik için çok güzel bir davranış UEFA adına...sevindirici
    Cevapla