Şok sözler! 'Git şehit yüzbaşıdan özür dile'

Volkan Demirel'in Milli Takım'a alınıp alınmaması ile ilgili tartışmalar sürerken, Milliyet yazarı Ercan Güven çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Şok sözler! 'Git şehit yüzbaşıdan özür dile'
Şok sözler! 'Git şehit yüzbaşıdan özür dile'
GİRİŞ 02.04.2016 11:48 GÜNCELLEME 02.04.2016 16:16
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Kazakistan maçı öncesi sahada ısınırken kendisi ve ailesine küfür edildiği gerekçesiyle stadı terk eden Volkan Demirel, basında kendisi için "herkesten özür dilerse affedilir" şeklinde çıkan haberler sonrası "Kimse benden özür dilememi beklemesin, pişman değilim" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Tüm bu gelişmelerden sonra Milliyet gazetesi spor yazarı Ercan Güven, Volkan Demirel ile ilgili çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İşte Ercan Güven'in bugünkü yazısı...

Git şehit yüzbaşıdan özür dile!

Bıktık şu Volkan Demirel olayından!.. Gına geldi... Her gün "ölümcül" sorunlarla uyanan, günü şehit cenazeleri canlı yayınlarıyla geçiren, gece yorganı endişeyle çeken, sokaktan/stattan korkacak hale gelmiş bir ülkede Volkan'ın meseleyi şehvetle kaşımasına yazıklar olsun bir kere... Kimin umurunda kalede hangi Volkan'ın olduğu? Hiçbirisi akrabamız değil ki... Volkan veya İbraham; uyduruk gol yiyor mu, yemiyor mu ona bakarız biz. Soyadı Babacan olan Volkan pekala işini yapıyorsa, ne bizimle ne de takımla arasında güven sorunu yoksa, görev yerini terk etmiş Demirel için ne konuşuyoruz devamlı?

"ŞEHİT YÜZBAŞI HAKKINI HELAL EDER Mİ MESELA"

Hadi biz konuşuruz... O nasıl konuşuyor asıl? Hani milli forma kutsal bir vatan göreviydi? Kardeşim, sen küfür yedin diye milli görevini bırakırken kurşun yedikleri halde görevini aksatmayan vatan evlatlarına ne diyeceğiz sonra? Yarasını sardırıp askerlerinin başına koşan ve şehit olan yüzbaşı Halil Özdemir hakkını helal eder mi mesela?

"ALLAH MİLLİ TAKIM'I SANA MUHTAÇ ETMESİN"

Milli takıma davet alabilmesi için okkalı bir özür gerekirmiş... Cevaba bakın; kimse Volkan Demirel'den özür beklememeliymiş. Boş verin bu işleri. Olaya sadece "sportif çıkar" açısından bile baksanız, tıkır tıkır yürüyor Milli Takım. Gün olur Volkan Babacan formdan düşerse yerine bir başkası geçer; aynen devam... Hem garantisi mi vardı Volkan Demirel'in tek gol bile yemeden bizi finale taşıyacağının? Yoktu... Lakin, böylesine göze soktuğu yumuşak karnını kullanmak isteyenler olursa, yine en olmadık yerde bırakıp gitme ihtimali "sıfır"dı diyemez kimse. İster özür dile, istersen dileme sevgili kardeşim... Allah Milli Takım'ı sana muhtaç etmesin!

YORUMLAR 103
  • şikeee 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal süper bir yazı. Ayı yogi volki go home
    Cevapla
  • Gmk 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam %99 Hakli ama kendide prim yapiyor..
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Milliyet yazarı samim değil. Sen o şehidin hakkını helal edip etmediğini yazına yazacak yüzü bulman için o satılık vatan düşmanı gazeteden istifa et bi kere. Ondan sonrası milli takımın bileceği iş ister alır volkanı ister almaz.
    Cevapla
  • agvn 8 yıl önce Şikayet Et
    futbol bir spordur, eğlence aracıdır. şehitler verilen bir ülkede bu eğlencenin devamı sorun değil, o yüzbaşımız şehit olurken sizin plazanızda bir eğlence konusunda yazı yazıp sapı amanı karıştırarak o yüzbaşımızın sağlığında hayatı pahasına kazandığının kat be kat fazlasını kazanmanız helal, bir Volkan' ın stad sahibi takımın ahlaksız ve gaddar bir yabancı futbolcusuyla yaşadığı olaylardan dolayı milli maç öncesi (sizin bakış açınızla kamu görevi yaparken) sözde milli takım seyircisinden işittiği küfür yüzünden sahayı terk etmesi yanlış öyle mi?
    Cevapla
  • Sadık Paralelsavar 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle