Arda millileri Çipras'la tanıştırdı!

Başbakan Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Tsipras Türkiye-Yunanistan maçı sonrası soyunma odasına inerek futbolcuları tebrik etti.

GİRİŞ 18.11.2015 09:54 GÜNCELLEME 18.11.2015 11:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, dün akşam milli maçı birlikte izledi. İki başbakan karşılaşma sonrası soyunma odalarına gidip futbolcuları tebrik etti.

Davutoğlu, ziyaret ettiği Yunanistan soyunma odasında yaptığı kısa konuşmada futbolcuları tebrik edip "Güzel skor" dedi.

Davutoğlu ve Çipras daha sonra Türkiye milli takımının soyunma odasına geçti. Türk milli takımının soyunma odasında milli futbolcuları Çipras'a kaptan Arda Turan tanıttı. Çipras, Arda'nın Barcelona'da oynadığını öğrenince "Favori takımım" dedi. Çipras, Arda Turan'ın tek tek tanıştırdığı futbolcularla tokalaştı. Sıra Olcay Şahan'a geldiğinde Davutoğlu ve Arda, Olcay'ın Beşiktaş'ta oynadığını söyledi. Çipras, İngilizce "Siyah-Beyaz" diyerek Olcay'a başarı diledi. Bu arada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Davutoğlu'na 42, Çipras'a ise 34 numaralı kulüp forması hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Cahil Macit'e cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesiz ve eğitimsiz olduğun belli. Tarihi olaylar bugünkü kafamızla değerlendirilmez. Olayın geçtiği zaman diliminde anlayış nedir buna bakılır. O dönemde bütün devletler daimi bir toprak alma yarışındaydılar. Sen almazsan , gelir elindekini senden alırdı. Bugünkü topraklarda hüküm süren devletlerin tamamı fethedilmiş topraklar üzerinde kurulmuştur. (Fetih özel, İslami ve çok güzel bir kavramdır. Anlaşılması için yazıyorum.)İstanbul'un fethi ise sadece bizim değil , dünyada ( bilinen tarihlerde)bir benzeri olmayan önemde sonuçları olan bir başarıdır. SADECE ASKERİ BİR ZAFER DEĞİLDİR. Bunları sizin ( pardon senin) donanımındaki insanlarla neden konuşuyorum bilmem .
    Cevapla
  • Keko 8 yıl önce Şikayet Et
    İyiki 1453 vermemişler.... :D
    Cevapla
  • macit 8 yıl önce Şikayet Et
    sen kalk adamların elinden konstantineyi al istanbul yap. Sonra adamlara istanbul plaka nolu forma ver. İnşallah uyanmazlar da o 34 ün manasını sormazlar.
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Macit kardeşim;Biz yunandan değil bizanstan aldık orayı İster uyansınlar ister uyanmasınlar önemli değil :)
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    çiprasa neden 34 numaralı forma verildi ? istanbul ?
    Cevapla
  • Garip garipoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Spor ve komşuluk ilişkileri böyle olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle