'Volkan Demirel dönerse Milli Takım’ı bırakırım!'

Erman Toroğlu, Milli Takım'a çağrılan Yunus Mallı ile ilgili değerlendirmede bulunurken Volkan Demirel'le ilgili de şok bir açıklama yaptı.

'Volkan Demirel dönerse Milli Takım’ı bırakırım!'
'Volkan Demirel dönerse Milli Takım’ı bırakırım!'
GİRİŞ 17.11.2015 13:05 GÜNCELLEME 17.11.2015 13:13
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Toroğlu "Yunus çok iyi olsa Almanlar elinden kaçırmazdı" dedi. Toroğlu ayrıca milli takımdaki kalecilik konusuna da değinerek "Volkan Demirel yeniden çağrılırsa milli takımı takip etmem" dedi.  

"Yunus iyi olsa bırakmazlardı"

"Almanlar bu işi kafaya koysalardı bize bırakırlar mıydı? Mesut'ta Alman Federasyonu çok bastırdı, buna pek bastırmadı zannediyorum. Alman'ın işine gelse Alman alırdı."  

"Fransa'ya gitmemiz onu cezbetti"  

"Tabi onun da bizi tercih etmesine sebep Fransa'ya gidişimiz. Fransa'ya gitmeseydik kabul etmezdi herhalde. Çünkü sahneye çıkacak, burada çıkamayacak. Kaç yaşında bu çocuk 21, bir Dünya Kupası daha 4 sene sonra, 25 yaşında. Burada garanti gidecek."  

"Volkan Demirel dönerse bırakırım" 

"Volkan Demirel dönerse ben milli takımı bırakırım. Bazı şeylerin prensibini yapacaksınız. Bir tane maç alacağım diye bazı değerlerinizi yemeyeceksiniz. Bazı değerlerinizi kaybederseniz hiçbir şey yapamazsınız. Ben Volkan Babacan'ı; bu kadar getirmiş adamı satacağım, Volkan Demirel'i; sahayı terk etmiş adamı getireceğim. Bunu konuşmak bile bana tuhaf geliyor. Eğer Volkan Babacan oynamasın, Volkan Demirel oynasın milli takımı dört sene dondururum."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 75
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu turnuva için bence volkan oynatılmamalı diğer kalecilere haksızlık olur. dünya kupası elemelerinde tekrar volkana görev verilebilir. adaletli olan budur
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke her şeyi bıraksanda yüzünü hiiiiiiiiç görmesek
    Cevapla
  • erman 8 yıl önce Şikayet Et
    bir yere kadar yolun var. senin gibi ucuz taraftara ihtiyaç yok, git israil milli takımını tut..
    Cevapla
  • Selman 8 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yorumculuğuda bıraksan.
    Cevapla
  • TRABZONLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence de sahayı terk eden bir daha çağrılmaması lazım.Bu milli formanın hayaliyle yatıp kalkan insanlara saygısızlık olmaz mı En başta AY YILDIZLI BAYRAĞA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle