Gudmundsson: Hollandalılardan birçok mesaj aldık

İzlanda futbolcusu Gudmundsson, Hollanda'nın bu pozisyonda olmasını oldukça şaşırtıcı bulduğunu söyledi.

Gudmundsson: Hollandalılardan birçok mesaj aldık
Gudmundsson: Hollandalılardan birçok mesaj aldık
GİRİŞ 13.10.2015 15:34 GÜNCELLEME 13.10.2015 15:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli takımımız ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulunan İzlanda futbolcusu  Johann Berg Gudmundsson , "Hollandalılardan birçok mesaj aldık" dedi.

Sporx 'te yer alan habere göre Euro 2016 yolunda son viraja girilirken Konya'da karşılaşacağımız İzlandalı oyunculardan çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Johann Berg Gudmundsson da konuştu. 

Ülke basınına yaptığı açıklamalarda, yolculuğun biraz sert geçtiğini ancak maça kadar vakitlerinin olduğunu belirten Gudmundsson, "Eğlenceli bir maç olacak. 42 bin kızgın Türk maçı kazanmaya çalışacak. Play-offlara kalabilmek için puana ihtiyaçları var. Neler yapacaklarını görmek eğlenceli olacak" dedi.

Grup boyunca oynadıkları maçlardaki seviyeyi korumaya çalışacaklarını söyleyen kanat oyuncusu, "Eğer gol atarsak ya da maçı kazanırsak Türkler hiç mutlu olmayacaktır, bu oldukça açık" şeklinde konuştu.

Maç öncesinde Hollandalılardan birçok mesaj aldıklarını itiraf eden Johann Berg Gudmundsson, "Bizden onlara yardım etmemizi istiyorlar. İnsanlar Hollanda gibi bir takımın turnuvalarda hep olması gerektiğini düşünürler. Harika bir futbol ülkesi, bu pozisyonda olmaları oldukça şaşırtıcı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    tff mutlaka devreye girmeli ve bunu herseyi fifaya iletmeli hersey beklenebilir
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    maçtan sonra şike teşviği araştırılmalı.
    Cevapla