Fransa'ya nasıl gideriz, nasıl gidemeyiz?

En iyi üçüncülük hayalleri Letonya'ya takılırsa play-off'ta seribaşı olamayacağız... Bu durumda bizi kura çekiminde zorlu rakipler bekliyor:

Fransa'ya nasıl gideriz, nasıl gidemeyiz?
Fransa'ya nasıl gideriz, nasıl gidemeyiz?
GİRİŞ 12.10.2015 13:17 GÜNCELLEME 12.10.2015 16:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzlanda ile yarın oynayacağımız maç kadar iki önemli karşılaşma da Fransa 2016 yolundaki rotamızı belirleyecek.

1. ihtimal:

Letonya'nın Kazakistan'a yenilmesi ve Ukrayna'nın da İspanya'yı yenememesi şartıyla İzlanda'yı mağlup ettiğimiz takdirde en iyi 3. olup direkt finallere gitme şansımız var.

2. ihtimal:

Bunu başaramayıp play-off oynarsak, seribaşı takımlar arasında yer alamayacağız. 8 takımın yer alacağı play-off kurası için takımlar milli takım puanına göre 4'erli potlara ayrılacak ve bu durumda maalesef seribaşı olma şansımız bulunmuyor. Son 3 turnuvada alınan puanlara göre muhtemel rakiplerden Ukrayna, Hırvatistan, Macaristan, İsveç, Danimarka, Bosna Hersek ve İrlanda Cumhuriyeti'nin arkasında yer alan Türkiye, bu zorlu ekiplerden 4'üne karşı play-off kurasına girecek.

O yüzden Kazakların Letonya'yı yenerek grubu 5. tamamlaması bizim için İzlanda galibiyeti kadar büyük önem ifade ediyor. Ama hedefimiz play-off'la ya da direkt sonun Fransa olması... 

3. ihtimal:

İzlanda'ya Konya'daki maçta yenilirsek, Hollanda'da Çek Cumhuriyeti'ni yenerse Fransa hayallerimiz sona eriyor.

İLK DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

En iyi üçüncü olma yarışındaki ilk adım saat 21.45'teki Ukrayna- İspanya maç olacak. İspanyollar yenilmezse Türkiye sadece kendi grubundaki maçların sonuçlarına göre Fransa biletini yarın cebine koyabilecek. Bunun için hem Türkiye'nin hem de Kazakistan'ın kazanması gerekiyor. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    En iyi ücüncülük mümkün gibi görünüyor.
    Cevapla
  • Osmanlı... 8 yıl önce Şikayet Et
    Hırvatistan gelsin... Başta olmayacaksa, hiç olmasın
    Cevapla