Almanlardan Yunus Mallı hamlesi!

Fatih Terim'in genç yıldızla bire bir görüşmesinin ardından Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw de karşı hamle yaptı.

Almanlardan Yunus Mallı hamlesi!
Almanlardan Yunus Mallı hamlesi!
GİRİŞ 06.10.2015 12:29 GÜNCELLEME 06.10.2015 12:29

Hangi milli takımı seçeceği konusunda henüz karar vermeyen, geçtiğimiz günlerde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile de bir araya gelen Yunus Mallı için, Almanya Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

Federasyon adına açıklama yapan Milli Takım Sportif Direktörü Hansa Flick, Yunus'u takip ettiklerini söylerken “Herkes kendi kararını kendi verir. Eğer Almanya'yı seçerseniz, o zaman dünyanın en iyi takımında oynuyorsunuz demektir” ifadelerini kullandı.

Almanya'da milli takımlar teknik direktörü Joachim Löw'ün Yunus Mallı için girişimlere başladığı öğrenildi. Mainz forması giyen Türk asıllı oyuncuyu yakından takip eden Löw'ün federasyon yetkililerinden elini çabuk tutmalarını istediği kaydedildi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Milli Takım bünyesine katmak için geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Direktörü Fatih Terim, genç yıldızla görüşmüş, oyuncuyu kazanma sürecinde olumlu mesafe kat etmişti.
Milli Takım süreciyle ilgili konuşmaktan kaçınan, iki ülke federasyonuyla temas halinde olan Yunus ise henüz karar vermiş değil. Yunus Mallı, son olarak Almanya'nın 21 yaşaltı Milli Takımı'nda forma giydi.