Arda Turan İspanya basınına damga vurdu!

Arda Turan'ın Letonya karşısında ortaya koyduğu performans İspanya'da geniş yankı uyandırdı.

Arda Turan İspanya basınına damga vurdu!
Arda Turan İspanya basınına damga vurdu!
GİRİŞ 04.09.2015 12:18 GÜNCELLEME 04.09.2015 12:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye-Letonya maçının İspanya'da yakından takip edildiği ortaya çıktı. Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın performansının merak edildiği ülkede, EURO 2016 eleme maçında milli futbolcu mercek altına alındı.

"Sahanın en iyilerinden bir tanesiydi"

Katalan merkezli Sport gazetesi "Turan üç ay sonra döndü, asist yaptı" başlığını kullandı. Oyuncunun son üç aydaki ilk profesyonel maçı oynadığının altı çizilirken, "90 dakika oynadı, sahanın en iyilerinden bir tanesiydi. Adrese teslim paslar attı, spektaküler hareketler yaptı. Ancak bu çabası üç puanı getirmeye yetmedi" değerlendirmesi yapıldı.

"Türk Milli Takımı'na sahada önderlik eden isimdi"

Barcelona'ya yakın bir başka gazete El Mundo Deportivo, "Arda parladı, ancak beraberlik golünü önleyemedi" ifadesini başlığa çıkardı ve şu yoruma yer verdi: "Arda bu gece klasını ve yeteneğini kanıtladı. Ocak ayına kadar Barcelona formasını giymeyecek olması talihsizlik. Kolunda kaptanlık pazubandı ile Türk Milli Takımı'na sahada önderlik eden isimdi".

"Arda'dan müthiş dönüş"

As gazetesi, "Arda'dan müthiş dönüş" başlığıyla verdiği haberinde 28 yaşındaki futbolcunun, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle futbola aç olduğuna dikkat çekti. Arda'nın maçın ilk yarısında iki Letonyalı futbolcuyu dönerek geçtiği ve ardından yerde kaldığı pozisyonun görüntüsüne yer verilirken, "Müthiş teknik hareket" yorumu yapıldı.

Marca, Türkiye'nin golünün Arda'nın asistiyle geldiğine dikkat çekerek, oyuncunun iyi bir performans ortaya koyduğunu ancak Türk Milli Takımı'nın, Hollanda'nın sunduğu fırsatı değerlendiremediğini ifade etti.

YORUMLAR 1
  • Abdurrahman ÜLGEY 8 yıl önce Şikayet Et
    Rakip sahada 18'in içindeki futboluyla bilhassa gerçek disiplinli ve yetenekli olduğu görüldü.
    Cevapla