Letonya Teknik Direktörü Pahars: Maça hazırız

LETONYA Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Marians Pahars, takımın maça hazır olduğunu ve çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Letonya Teknik Direktörü Pahars: Maça hazırız
Letonya Teknik Direktörü Pahars: Maça hazırız
GİRİŞ 02.09.2015 19:47 GÜNCELLEME 02.09.2015 19:47

Karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Marians Pahars, Türk Milli Takımı’na karşı oyuncularının iyi performans sergileyeceğini düşündüğünü söyledi. Türkiye'de olmanın mutluluk verici bir duygu olduğunu anlatan Pahars, ''Türkiye'nin tamamen bir futbol ülkesi olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de nereye giderseniz gidin insanların futbola bağlılığını görebiliyorsunuz. Maçlarınız ve oyuncularınız çok kaliteli. Türkiye, çok sevdiğim bir ülke. Antrenörlük yapmak için çok iyi bir ülke olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"ARDA, TAKIMA GÜÇ KATAR"

Pahars, Arda Turan ile ilgili de "Arda her zaman kaliteli bir oyuncu. Kendi takımında oynayamasa bile Türkiye A Milli takımında oynadığı müddetçe oyuna etki edecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Oyuna katkı sağlayabilecek bir oyuncudur. Oynadığı takdirde takımına güç katacaktır" dedi.

TÜRKİYE’NİN ŞANSI VAR

Türkiye'nin gruptaki şansı sorulan Pahars, şunları söyledi:

"Türkiye'nin matematiksel olarak şansı devam ediyor. Türkiye'ye baktığımız zaman tabi ki sizin için bir zor durum. Bunun farkındayım. Açıkçası bu bizim takımımızın sorunu değil. Tabloya baktığımız zaman her ne kadar zor görünse de Türkiye'nin şansının olduğunu düşünüyorum."

HAZIR HİSSEDİYORUZ

Basın toplantısına katılan Letonyalı oyuncu Antons Kurakins ise takım olarak çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Bu maçı uzun zamandır bekliyoruz. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz. Bu maça kendimizi hazır hissediyoruz.’’ dedi.

Yapılan basın toplantısınını ardından Letonyalı oyuncular Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda antreman yaptı. Basın 15 dakika açık olan antremanda oyuncular pas çalışması ve düz koşu yaptı.