Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

Sakatlığı devam eden Gökhan Gönül'ün Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
GİRİŞ 01.09.2015 14:42 GÜNCELLEME 01.09.2015 14:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Euro 2016 elemelerinde kader maçlarına çıkacak olan A Milli takımda, Fenerbahçeli Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Dün akşam takım antrenmanına sağlık heyetin gözetimi altında kontrollü bir şekilde katılan oyuncumuz Gökhan Gönül'ün antrenman sonrasında önceki yaralanması olan alanda ağrı hissettiğini ifade etmesi sebebiyle, oyuncunun sağlık önceliği gözetilerek Letonya ve Hollanda için toplanan A Milli takım aday kadrosundan çıkarılmıştır."

51 defa A Milli takım formasını terleten 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu, sakatlık sebebiyle bu sezon şu ana kadar hiçbir resmi maçta görev alamadı.

Teknik direktör Fatih Terim'in, tecrübeli futbolcunun yokluğunda bir diğer Fenerbahçeli sağ bek Şener Özbayraklı'ya forma şansı vermesi bekleniyor.

YORUMLAR 6
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendi takımında haftalardır sakat olduğu için oynayamayan adamı Milli takıma çağıran adam futboldan anlamıyordur.Beni geçirin Milli takımın başına Aylık 300 Bin TL de istemem 15 Bin Tl'ye anlaşırız.Arada sırada maç yapar tüm sene yatarım.Nasılsa benden öncekiler öyle yapmış olacak.
    Cevapla
  • hüseyinhasan 8 yıl önce Şikayet Et
    BİR ülkenin asgari ücretlisi 950 tl milli takım antrönörü 950 bin tl alıyorsa adalet nerede ? o milli takıma YARADAN yardım eder mi.....1 fatih terim 1000 asgari ücretliye denk geliyor....
    Cevapla
  • Bendeniz Terim.... 8 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim Gökhan'ın sakatlığını bile bile milli takıma çağırdi. Arkasında art niyet aramamak mümkün değil, çünkü FB nin futbolcusu...
    Cevapla
  • mnn 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan.ona bakcak olursan semih kaya da çağrıldı.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    bize bu hastalık yeterde artarbile. ülkede terör var biz hala fb. nin enaniyetleriyle meşgulüz . ne olmuş aşınmışmı GÖRDÜ raporu yolladı işte.
    Cevapla
  • Levent 8 yıl önce Şikayet Et
    O adama kendi takımında kaç gundur idmana cikmiyor. Milli takımda olması dusundurucuydu. Geçmişine kalitesine kesinlikle laf edemem. Ama kaç gundur sakat idmana çıkmıyor. Şunu da söyleyim sakat olmayan bir gokhan en iyi yerli sağ bek turkiyede. Ama maalesef sakatti. Geçmiş olsun tekrar inşallah önemli bir durum yoktur sağlık durumunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle