Emre Can milli takım kararını verdi!

Premier Lig'de Liverpool forması giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Emre Can'ın, Türk Milli Takımı'nı seçme şansı sona eriyor.

Emre Can milli takım kararını verdi!
Emre Can milli takım kararını verdi!
GİRİŞ 28.08.2015 11:56 GÜNCELLEME 28.08.2015 11:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Emre Can, uzun yıllardır Almanya alt yaş milli takımlarında oynamasına karşın FIFA statüsüne göre Türkiye'yi seçme hakkına sahipti. Ancak başarılı oyuncu, teknik direktör Joachim Löw tarafından Almanya A Milli Takımı kadrosuna davet edildi. 21 yaşındaki futbolcu da bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. Böylece Emre Can'ın, Ay-Yıldızlı formayı terletme ihtimali kalmadı.
 
Liverpool oyuncusu, Haziran ayında yaptığı açıklamda, Türk Milli Takımı’na geçme olasılığının olup olmadığı sorusuna, "Bunu hiçbir zaman kesin bir şekilde dışlamamak lazım ama bunu düşünmüyorum. Şu an böyle bir geçişi tasavvur edemiyorum" yanıtını vermişti.  

YORUMLAR 4
  • hayrıllah 8 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı beyler. gereksiz milliyetçilik yapmayın. o cocuga sahip cıkan almanya ve cok duzgun bir calısma disipliniyle LCFC de oynuyor zaten. Türkiye olarak ne vaadedebilirdiniz? 1,5 adana kebap mı? spor adamları dediklerinizin hali ortada. 70 milyonluk ulke Litvanya Ketonyaya gol bile atmakta zorlanıyor. neden bahsediyorsunuz? Tesadüfi bir dünya 3.lugu bu kdr havaya sokmasın sizi .
    Cevapla
  • youngfenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    Paratora da selçuk inan, ozan tufan müstehak. Emre can gibi adamı daha çok ararız. Yolun açık olsun kardeşim
    Cevapla
  • alaman evladı 8 yıl önce Şikayet Et
    alamanya ya neden gittik biliyormusunuz emre bey insanlar yoksulluktan gitti sense ay yıldızı formayı redderek bu ülke için dökülen kanları hiçe saymış oluyorsun tamam sen gelecegini düşünüyorsun dedende kendi gelecegini düşünseydi sen şuan dünyada olmazdın belkide unutma emre can unutma vatanı unuturlar sonra seni yere atanı emre gibilere gelsin bu
    Cevapla
  • ibrahim can 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun be birde sana vatan evladı derler..
    Cevapla