Konya milli maçlara hazırlanıyor

Letonya ve Hollanda milli maçları için Konya'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Konya milli maçlara hazırlanıyor
Konya milli maçlara hazırlanıyor
GİRİŞ 16.08.2015 14:40 GÜNCELLEME 16.08.2015 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kayacık Spor Tesisleri, milli takımın Eylül ayında Konya’da oynayacağı Letonya ve Hollanda milli maçları için daha modern ve daha kullanışlı bir hale getiriliyor.

Tesislere antrenman sahaları rehabilite edilirken drenaj sistemi yenilendi, sulama sistemleri modernize edildi. Çim saha yenilenerek çevre düzenlemesi yapıldı. Mevcut binanın ana iskeleti korunarak içinde ve dışında revizyon yapan Büyükşehir Belediyesi, sıhhi tesisatları, elektrik ve ses sistemlerini yeniden yaptı. Binada sporcuların kalacağı odalar yenilendi. Sporcuların boş vakitlerini geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturuldu. Lobi, toplantı salonu, şok havuzu yenilemesi yapıldı. Teras ve kaldırımlar kilitli taş, mermer ve andezit ile kaplandı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, elden geçirilen tesislerin milli takımın ve aynı zamanda Konyaspor’un kamp merkezi ve antrenman sahası olacağını belirtti, şunları söyledi:

"Tesiste yatakhaneler, sosyal alanlar, mutfak, gezinti alanları, bahçeler elden geçiriliyor. Antrenman sahaları yeniden düzenleniyor. Çift antrenman sahasının çimi, zemini değiştirildi, sulama tesisatları döşendi. Burası Konyasporumuz'a ve milli takıma hizmet vermeye başlayacak. Konya’da Eylül ayında Letonya ve Hollanda milli maçları oynanacak. O süreçlerde de Milli Takımımız Kayacık Tesislerimizi kamp merkezi ve antrenman sahası olarak kullanacak."

YORUMLAR 1
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Konya'da oynanması isabet oldu modern statta milli takıma aç futbolu seven bir şehir milliler inşallah iki maçıda kayıpsız alacak müthiş bir atmosfer olacağına Yürekten inanıyorum
    Cevapla