Letonyalılar Torku Arena'ya hayran kaldı

Letonya Milli Takım Menejeri, Roberts Mezeckıs ve beraberindeki heyet Torku Arena’yı inceledi.

Letonyalılar Torku Arena'ya hayran kaldı
Letonyalılar Torku Arena'ya hayran kaldı
GİRİŞ 27.06.2015 14:33 GÜNCELLEME 27.06.2015 14:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konya'da 3 Eylül tarihinde oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile mücadele edecek olan Letonya Milli Takım yetkilileri Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nu inceledi. 

Letonya Milli Takım Menejeri Roberts Mezeckıs ve beraberindeki heyet Stadyum Müdürü Ahmet Eser’den bilgi aldı. Letonyalı ekip soyunma odası başta olmak üzere saha zemini, localar, protokol ve misafir tribünlerini gezerek incelemelerde bulundu. Stadyumun her yönüyle muhteşem bir yapı olduğunu ve adeta büyülendiğini ifade eden Mezeckıs, "çok sayıda dünya ülkesini gezdim. Çoğu stadyumda maç izleme şansım oldu. Ama Torku Arena bana farklı geldi, adeta büyülendim. Her yönüyle harika bir stadyum. Siz Konyalılar dolayısıyla Türkiye böyle bir stadyuma sahip olduğu için çok şanslı. "dedi. 

Menejer Mezeckıs ayrıca 3 Eylül de oynanacak karşılaşmada Türkiye’nin tartışmasız favori olduğunu da sözlerine ekledi. 

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde A Grubu'nda mücadele veren Türkiye A Milli Futbol Takımı, 3 Eyül'de Letonya ve 6 Eylül'de Hollanda ile yapacağı karşılaşmaları Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda oynayacak. 

YORUMLAR 2
  • fenerlş 8 yıl önce Şikayet Et
    stadı bilmemde konya hz.mevlana'nın manevi atmosferi etkilemiş olmassın.
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    oradan etkiliyenmi var.
    Cevapla