Emre Belözoğlu Milli Takım'ı bırakıyor!

Emre Belözoğlu, Hollanda karşılaşmasındaki protesto ve tepkiler nedeniyle bu kez ulusal kariyerini kesin bitiriyor.

Emre Belözoğlu Milli Takım'ı bırakıyor!
Emre Belözoğlu Milli Takım'ı bırakıyor!
GİRİŞ 30.03.2015 10:13 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:10
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Futbolundan çok olaylarıyla gündemde kalan ve büyük tepki çeken Emre Belözoğlu, Fenerbahçe –Beşiktaş derbisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Almanya’daki milli takım kampında Beşiktaşlı taraftarların pankartlarla hedef aldığı Emre, Hollanda’da gurbetçi vatandaşlarımızın tepkisini toplamıştı. Islıklandığı için ısınmaya çıkmayan Emre’nin ismi okunurken, tribünlerde tepki sesleri yükseldi.
 
Emre’nin bu gelişme sonrasında milli takımı bırakmaya karar verdiği öğrenildi. 35 yaşındaki futbolcu, daha önce de iki kez A Milli Takımı bırakmayı düşünmüş ancak bu planını hayata geçirmemişti. Ancak bu kez ciddi olan Emre’nin sadece Fenerbahçe’ye konsantre olmak istediği kaydedildi.
 

YORUMLAR 56
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    emre oynuyor diye hollanda maçının ilk 30 dakikasını seyretmedim. sonra baktım emre yok seyretmeye başladım. emre, volkan demirel, aziz yıldırım vb. türk futbolunda yer almamalı.
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu toplumun sevdası ağırdır.herkes taşıyamaz.
    Cevapla
  • Bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    Biraz önce canlı yayında Fatih Terimi izledim.Volkan ve Emre için FB li oldukları için tepki gösteriliyor gibisine laflar etti. O da biliyor ki FB li oldukları için değil, maçlardaki tavır davranış ve sözlerinden dolayı adeta nefret ediyorlar bunlardan. Milli takımda başka FBlilerde var kimsenin onlara tepkisi yok.
    Cevapla
  • Birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun tokadını böyle yersin işte.
    Cevapla
  • frdun 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle