Sneijder: Türkiye'de bizi en çok o zorladı!

90. dakikada attığı golle Türkiye'yi galibiyetten eden Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, mücadele sonrası Gökhan Töre'ye övgüler yağdırdı.

Sneijder: Türkiye'de bizi en çok o zorladı!
Sneijder: Türkiye'de bizi en çok o zorladı!
GİRİŞ 30.03.2015 09:59 GÜNCELLEME 30.03.2015 09:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’ndaki kritik maçta Türkiye karşısında attığı golle ülkesine adeta hayat öpücüğü veren Sneijder zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sneijder, “İki ülkenin de galibiyete ihtiyacı vardı. Türkiye’nin öne geçmesi bizim için çok sürpriz oldu. Oyunun sonlarına doğru da bizi çok zorladılar. Beraberlik golünü biraz daha erken bulabilmiş olsaydık, belki de maçı kazanabilirdik. Ama olsun, 1 puan da bizim için iyidir” dedi.

GÖKHAN TÖRE BİZİ ÇOK ZORLADI

Grupta avantajın kendilerinde olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Açıkçası gruptan çıkma şansımız Türkiye’den daha fazla ve kozların artık bizde olduğunu düşünüyorum. Maçtaki gollerin Galatasaray’dan takım arkadaşım Burak Yılmaz ve benim tarafımdan atılması sevindiriciydi. Türkiye’den bizi en çok zorlayan ise Gökhan Töre oldu." ifadelerini kullandı.

G.SARAYLILARIN BENİ DESTEKLEMESİ İNANILMAZDI

Sneijder; "Bu arada maçta en sevindiğim konulardan biri de, Galatasaraylı taraftarların beni desteklemesiydi. Bu inanılmaz bir şey. Bir milli maçta benim yanımda olmaları çok önemli. Bir kez daha Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım. Süper Lig’de şampiyonluk için 9 final maçımız kaldı. Bu sezon zirvenin sahibi biz olursak, bunu sonuna kadar hak etmiş olacağız. Takım arkadaşlarım ve teknik heyet olarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. 4. yıldızı Türkiye’de ilk, Galatasaray takacaktır” yorumunu yaptı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon Beşiktaş . Ben Fenerliyim bu arada.4.yıldızı ikisi de haketmiyor.
    Cevapla
  • mutlu yıllar... 8 yıl önce Şikayet Et
    resmen dalga geçiyor en kötüsü gökhan töreydi belkide...
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla