Gökhan Töre sonunda patladı!

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, son günlerde tekrardan ortaya çıkan "silah" olayından dolayı açıklama yaptı.

Gökhan Töre sonunda patladı!
Gökhan Töre sonunda patladı!
GİRİŞ 27.03.2015 15:27 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gökhan Töre'nin İnstagram hesabından yaptığı açıklama şöyle;

"Doğrusunu olayın içindeki kişiler dışında kimsenin bilmediği, yaşanmasından dolayı hiç bir zaman gurur duymayacağım ve parçası olduğumdan dolayı çok üzgün olduğum, her fırsatta hatam olan kısmı için özür dilediğim bu olayın, yine bir maç arifesinde sanki benim ağzımdan röportaj yapılmış gibi sunulması, üstelik içeriğinde eksikler, fazlalıklar, yanlışlar ve yalanlar bulunur sekilde haber yapılmasının sadece bana ve olayın içindeki oyuncu arkadaslarıma değil milli takıma ve ülkeme de zarar verdiğini görmekten dolayı cok üzgünüm. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum..."

YORUMLAR 6
  • adam 9 yıl önce Şikayet Et
    hayat futbolculara Guzel yalan dogru boyle bir olay olmus demek ki silah ruhsatli mi ? mekan basmak var mi? silahli tehdit var mi? daha bir suru suc unsuru olusmus bir kisi de bu olayin polisini mahkemesini sorgulamiyor amaa normal vatandas olsa hali nice olurdu .
    Cevapla
  • murad 9 yıl önce Şikayet Et
    sanki ilk vukuatı da temize çıkartmaya çalışıyorsunuz! Sen otele silahlı şahısları götür arkadaşının kafasına silah daya, diskoda bacağından vurul daha hala utanmadan konuş... böyle tiplerle Türk sporu bir yere gitmez... Ömer'e helal olsun tepkisini ortaya koymuş ama Hakan hemen takım arkadaşını satmış yazıklar olsun.....
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    yanında mıydın olay olurken? adam pişman olduğunu söylüyor, ama senin gibiler milli maç öncesinde ısıtıp ısıtıp hala önüne getiriyorsunuz? Allah aşkına siz kime hizmet ediyorsunuz? sahadaki futbolunu eleştirin, gidip sahada her türlü pisliği yapan emre gibileri eleştirin, ama yok varsa yoksa 1.5 yıl önce yaşanmış bir olay.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    hollandali gondollar isbasinda. birakin artik olaya olmus bitmis. birdaha olmasin böyle seyler. vardir bundada bir hayir. birbirinizle insan gibi gecinin yeter.
    Cevapla
  • xyz 9 yıl önce Şikayet Et
    boşver be aslanım..emre gibilerin bile milli formayı giydiği ülkede sen niye canını sıkıyorsunki..
    Cevapla
  • fatsalı 9 yıl önce Şikayet Et
    zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır bu kişi ömere ve hakana zulüm yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle