Olay şike iddiası yalanlandı!

Ahmedov, basında kendisiyle ilgili çıkan "Türkiye bize şike teklif etti" iddialarını yalanladı.

Olay şike iddiası yalanlandı!
Olay şike iddiası yalanlandı!
GİRİŞ 06.03.2015 19:08 GÜNCELLEME 06.03.2015 19:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Azerbaycan Milli Takımı kaptanı ve AZAL Teknik Direktörü Terlan Ahmedov, basında kendisiyle ilgili çıkan "Türkiye bize şike teklif etti" iddialarını yalanladı.

Ahmedov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konunun iki gün önce Neftçi takımıyla oynadıkları kupa maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında gündeme geldiğini fakat orada Türkiye'nin şike teklif ettiği yönünde herhangi bir iddiada bulunmadığını söyledi.

Bir gazetecinin, Neftçi ile daha önce oynadıkları lig maçını "sattıkları" yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine Ahmedov, kendisinin Dünya Kupası Elemeleri'nde 2002 yılında Türkiye ile oynadıkları maçı örnek gösterdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Çok agresif bir oyundu. Çok sayıda sarı kart gösterildi. Karşılaşma sonrasında bazı milletvekilleri bizi Türkiye'ye karşı sert oynadığımız için eleştirdi. Ben de o zaman bunun oyun olduğunu, oyunda benim için kardeş olmadığını söylemiştim. 'Türkiye bize şike teklif etti' gibi cümle kurmadım. Oyundan önce birilerinin bize bir şeyler teklif ettiğini asla söylemedim. Haberler karşısında şoke oldum. Bu haberi yapanları Allah'a havale ediyorum."

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    He yalanlandıysa gerçek değilmiş o zaman. Bizde işler böyle yürür!
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 9 yıl önce Şikayet Et
    O zaman çok iyi bir takıma sahiptik.Azerbaycan seviyesindeki bir takıma şike teklif etmemiz akıl mantık işi değil.Almanya bize şike teklif eder mi hiç?
    Cevapla