Milli Takım için ilk kez bu kadar tepkili konuştu!

Milli Takıma alınmayan Leverkusen'in yıldızları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak konuştu. Çalhanoğlu; "Ne konuşacağım, her şey ortada." dedi.

Milli Takım için ilk kez bu kadar tepkili konuştu!
Milli Takım için ilk kez bu kadar tepkili konuştu!
GİRİŞ 19.11.2014 14:21 GÜNCELLEME 19.11.2014 14:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de futbol oynayan milli oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın, Gökhan Töre ile yaşadıkları olayın ardından milli takımla aralarına mesafe girmesi morallerini bozdu.

NE KONUŞACAĞIM HER ŞEY ORTADA!

Milli takımla ilgili yöneltilen sorular karşısında kamera önünde konuşmak istemediğini belirten Hakan Çalhanoğlu, "Ne konuşacağım, her şey ortada. Leverkusen'de iyi bir sezon geçiriyorum. Bu tatsız konularla daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ben Milli Takım'a ne kadar değer verdiğimi daha önce gösterdim" dedi.

ÖMER TOPRAK: HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM

Moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Ömer Toprak ise, soruları kabul etmeyip, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Her şeyi birbirine karıştırıyorsunuz. Konuşmam" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Burak 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimin kurbanlari daha önce Gökdeniz ve Fatih heba etti simdide bu cocuklari heba ediyor, Zaten Volkani TT Arenadaki maclarin Kadrosuna almasi basli basina hata zaten, bence bunu bilerek yapti. kendi takimdan kesemeyecegi icin orda oyuna getirdi
    Cevapla
  • tyfn 9 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı beyler...dağılın...
    Cevapla
  • fatih yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    milli takıma verdiğiniz değer, sahte raporla sakatlık numaranızdan anlaşılmıştır. kişisel olaylarınızı milli takıma yansıtarak kendinizi bize iyi tanıttınız. memnun olduk.
    Cevapla
  • cvnhsn 9 yıl önce Şikayet Et
    Volkan haksız, Ömer haksız, Hakan haksız da milli takımın başındaki Fatih Hoca elini vicdanına koy ve karar ver, sizde hiç suç yok mu? Ya futbol federasyonunun hiç suçu yok mu?
    Cevapla
  • mmm 9 yıl önce Şikayet Et
    volkana katma bence,bu volkanı bir daha milli takıma cagırırlarsa ben rakip takımı tutacam
    Cevapla
  • Ahmet Kanat 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu 2 çocuğa haksızlık yaptılar fatih terim hatasının farkına vardığında çok geç kalcak Gökhan törenin durumu ortda gece hayatıyla ün saldı vuruldu bu temiz çocuklar silah çekmiş gibi tepki görüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle