Volkan'ın başı ağrıyacak: Sadece 1 kişiymiş

Spor Şube, Türkiye-Kazakistan maçından sonra Arena’daki güvenlik kameralarını taradı. Volkan'a iddia edildiği gibi toplu halde küfredilmemiş

GİRİŞ 19.11.2014 12:33 GÜNCELLEME 19.11.2014 12:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel’e Arena’da kaç kişi küfretti? Küfür edenler kimdi? Spor Şube, Kazakistan maçında yaşanan olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Elde edilen ilk bilgilere göre Volkan’a Arena’da sadece 1 kişinin küfrettiği tespit edildi. Yani bunca kıyamet sadece 1 kişinin küfrü yüzünden koptu. Volkan’ın eldivenlerini çıkartıp sahaya atmasıyla başlayıp, gazetecilerin dövülmesiyle biten olayın ayrıntıları ortaya çıktıkça kafalar daha da çok karışıyor.

İlk etapta Volkan’a küfreden kişinin Bursasporlu bir taraftar olduğu öne sürüldü. Ancak Kazak maçının devre arasında o taraftarın yeşil-beyaz Bursa değil memleketi olan Amasyaspor forması giydiği ortaya çıktı.

YEŞİL BEYAZ FORMALI TARAFTAR: BEN KÜFÜR ETMEDİM

Hatta F.Bahçe taraftarı olan Mehmet Kaya, GFB’li olduğunu söyledi. Kaya, Volkan’a küfretmediği aksine “Profesyonelsin, oyununa bak, onlara aldırma” dediğini açıkladı. F.Bahçeli yöneticiler Mahmut Uslu, önceki gün FBTV’de Volkan’a küfür olayıyla ilgili “Sol ortada 20-30, ortada 30-40 kişi var.  Bunlar organize küfrediyor” dedi. Ancak Spor Şube ekipleri maçın hemen ardından Volkan’a küfrettiği tespit edilen 1 kişi hakkında işlem yaptı.

Polisler şahsı Volkan’a gösterip, “Bu mu sana küfretti? Şikayetçi misin?” diye sordu. Volkan da sadece bu şahsın değil, kendisine bir grup tarafından küfredildiğini söyledi.

TOPLUCA KÜFÜR KAYITLARDA YOK

Bu ifade üzerine Arena’daki CCTV sistemi bulunan odada bütün güvenlik kameraları tek tek tarandı. Ancak Volkan’a küfreden başka birine rastlanmadı. Görüntülerde toplu küfür yok. Arena’daki görgü tanıkları da F.Bahçeli milli kaleciye grup halinde topluca küfredilmediğini, küfürbazların sayısının ise 4-5 kişiyle sınırlı olduğunu anlatıyor.

Spor Şube de Volkan Demirel’e küfrettiği tespit edilen sadece 1 kişi hakkında adli işlem yaparken, milli kalecinin stadı terk etmesiyle başlayıp Türk futbol gündeminde yeni bir kaosa yol açan olayla ilgili soruşturmasını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

KAYNAK: AKŞAM - BAHRİ ÇİFTÇİ
YORUMLAR 12
  • bkl li şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    volkanın bi fenerdeki performansına bakın birde milli takımdaki performansına bakın adam milli takımda mızrak yutrmuş gibi oynuyor.
    Cevapla
  • 1071 9 yıl önce Şikayet Et
    baştan böyle olduğunu şahsen ben tahmin ediyordum volkan bunu kafasında planlamıştı.aklınca intikam alacaktı daha önce fatih terim kadroya almadı diye.
    Cevapla
  • halirbam 9 yıl önce Şikayet Et
    bu futbolcularidaaaaa seyircilerideeee alacaksin 1 ton daya cekeceksin ... 1 kisi küfür etti olayida sacma ... her maca giden bilirki küfür girlaaaaa ... ana-avrat-baci sözcükleri havada ucusuyor ... futbolcu hak ediyor etmiyor baska mesele .. ama ana-avrat-baciya küfretmek hic bir müslümana yakismaz... ama nerdeeeee o müslümanlik bizde .. lafta
    Cevapla
  • ersin özmen 9 yıl önce Şikayet Et
    1 kişi de olsa ki bu haber bile yalan ve rezalet. küfür edilebilir mi. neden başı ağrısın ki
    Cevapla
  • Tığlıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Küfür konusunu hiç bir şekilde tasvip etmiyorum, ancak burada Volkan maçı oynamamayı zaten kafasına koymuş besbelli. Peki süper lig maçlarında da küfür edilirse (-ki ediliyor) gene stadı terk edip gidebilecek mi ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle