G.Saraylı isimden kızdıracak yorum!

Milli kaleci Volkan Demirel'in yaşadığı küfür olayı için G.Saraylı eski kaleci Hayrettin, "Şı­ma­rık­lık­tan baş­ka bir şey de­ğil" dedi.

G.Saraylı isimden kızdıracak yorum!
G.Saraylı isimden kızdıracak yorum!
GİRİŞ 18.11.2014 09:40 GÜNCELLEME 18.11.2014 09:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye - Kazakistan maçında yaşanılan Volkan Demirel skandalının ardından, Galatasaray'ın eski kalecilerinden Hayrettin De­mir­baş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SAYGIYLA KARŞILARDIK

"Ka­dı­kö­y’­de­ki her maç­ta küf­re ma­ruz ka­lır­dım ama say­gıy­la kar­şı­lar­dık. Ta­raf­ta­rın, ra­kip ta­kı­mın ka­le­ci­si­nin mo­ra­li­ni boz­ma­ya ça­lış­ma­sı nor­mal. An­cak mil­li maç­ta ken­di ta­raf­ta­rım­dan hiç tep­ki gör­me­dim. Es­ki­den böy­le şey­ler yok­tu. Şı­ma­rık­lık­tan baş­ka bir şey de­ğil. Bir PSG ma­çın­da, 2 re­zil gol ye­miş­tim, yi­ne de ta­raf­tar ‘Hay­ret­tin Hay­ret­ti­n’ di­ye ba­ğı­rı­yor­du. Ben de hiç­bir ma­çı terk et­me­dim."

YORUMLAR 8
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu olayların tek sebebi FB nin başarısının cekemeyen galatasaraylı yönetici sporcu ve teknik adamlardır bunlar o kadar hadsizleşmişlerdirki milli takım kamplarını sporcu transfer etme kamplarına cevirenleri iyi bilirler milli duygular üzerinden bu kadar aşagılaşıp kendi takımının cıkarını düşünenler utansın
    Cevapla
  • vurgun 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayrettim taraftara sımarık diyor ya okumadan yorum yapiyorsunuz ya okudugunuzu anlamaktan acizsiniz FATİH rumuzlu kisi.
    Cevapla
  • FATİH 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin küfür yeme hazinen gol yemen gibi genişse Volkan ne yapsın Hayrettinim. Burada asıl suçlu küfür edenler ile küfürü duyup kanunu işletmeyen veya işletemeyenlerde. Keşke bütün futbolcu, teknik ekip ve diğer kulüp yöneticileride kendilerine edilen küfürler karşısında böyle duyarlı olup tepki gösterebilselerdi. Biz Müslüman ve Türklere yakışmayan böyle edep dışı davranışlar yok olsaydı.
    Cevapla
  • aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamam bütün söylediklerine katılalım. Benzer olayı gs-fb maçında yaşamış olsaydı eğer volkan denilen züttürü yine eldivenleri çıkarıp gidebilirmiydi? Kaldıki her gs- fb maçında bundan daha çok küfür yiyor.
    Cevapla
  • Hakan KARA 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeş Volkan'ın Bilic ve Demba ba'ya ettiği ve herkesin duyduğu o küfürler ne olacak ? tamam temiz kimse yok belki yada çok az ama Volkan dediğin yaratık kirlilerin başında gelir.
    Cevapla
  • mehmethan 9 yıl önce Şikayet Et
    senin rengin belli koçum kaçkere izledin hayrettini.volkanın tipine baksana ....
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayrettin; bu volkan böyle abicim. bu volkan yüzünden millet futboldan soğudu.
    Cevapla
  • Vizyon 9 yıl önce Şikayet Et
    milletin futboldan soğumasının tek nedeni senin gibi 6S leler ve terim denilen milli soyguncu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle