Fatih Terim'e açık tehdit

Leverkusen'in Sportif Direktörü Dirk Mersch, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya davet etmeyen Terim'e üstü kapalı gözdağı verdi.

Fatih Terim'e açık tehdit
Fatih Terim'e açık tehdit
GİRİŞ 11.11.2014 23:27 GÜNCELLEME 11.11.2014 23:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bayer Leverkusen'in Sportif Direktörü Dirk Mesch ''Almanya’daki Türkler’in Milli Takım tercihlerini nasıl etkileyeceğini göreceğiz'' diyerek Fatih Terim'e  göndermede bulundu. Alman yönetici daha sonra, ''Silah çekmek bizde iğrenç bir şeydir'' diye ekledi.

Geçen yıl kasım ayında oynanan Hollanda maçı için yapılan kampta, Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin, Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın odasını bastığı iddiası gündeme oturmuştu. Gökhan’ın Ömer’e silahla vurduğu, Hakan’ın da ağzına silah dayadığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelerin ardından geçen ay oynanan Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarının aday kadrosuna Ömer ve Hakan sakat oldukları gerekçesiyle katılamayacaklarını açıklamışlardı.

İkilinin, Töre de davet edildiği için gelmedikleri iddia edilmişti. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tavrını Töre’den yana koymuştu. Yarınki Brezilya ve 16 Kasım Pazar günü oynanacak Kazakistan maçları için Hakan ile Ömer’e davet gitmemişti. Hakan, karara saygı duyduğunu söylerken, Ömer sessiz kalmıştı.

''HALA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ''

Olaylar sıcaklığını sürdürürken, Bayer Levekusen ’den açıklama geldi. Alman ekibinin basın sözcüsü Dirk Mesch, ''Detaylara bakmak lazım, her şey detaylarda gizli ama hâlâ tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Çünkü konuyla ilgili bilgi verilmiyor. Açıklama yapması gereken kişi Fatih Terim’dir. Bu olayların Almanya’daki genç Türk oyuncuların Milli Takım tercihlerini nasıl etkileyeceğini göreceğiz. Olaylardan ders çıkarmak lazım. Almanya Milli Takımı ’nda benzer olaylar yaş anmıyor çünkü silah çekmek Almanya ’da iğrenç bir şey olarak görülüyor. Alman futbolcu böyle düşünüyor. Almanya, Türkiye veya İngiltere... Her ülkenin kendine özgü sorunları ve kendine göre sorun çözüm metotları var. Türkiye Milli Takımı ’na nasıl bir sonuç getireceğini göreceğiz'' dedi.

STEFAN KİESSLİNG ÖRNEĞİ

Mesch, sözlerini şöyle noktaladı: 

“Joachim Löw de Kiessling’e (Leverkusen’in forveti) Milli Takım’da şans vermiyor ve bu yönüyle eleştiriliyor. Kiessling bunu normal karşılıyor, yeterince iyi olması durumunda oynayabileceğini biliyor. Ne olursa olsun futbolcunun çalışmaya devam etmesi gerekiyor.”

YORUMLAR 1
  • Servet 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim haktanmi yana,yoksa mafya gibi silah cekip onu bunu tehsit edenden mi yana?
    Cevapla