Fatih Terim o isme ilk kez forma verecek!

Fatih Terim bu akşam oynanacak olan Letonya maçında sürpriz isimlere yer verecek.

Fatih Terim o isme ilk kez forma verecek!
Fatih Terim o isme ilk kez forma verecek!
GİRİŞ 13.10.2014 15:54 GÜNCELLEME 13.10.2014 15:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çek Cumhuriyeti karşısında iyi futbola rağmen yapılan basit hatalar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i çileden çıkardı. Letonya maçıyla Euro 2016 elemelerine yeni bir başlangıç yapmayı planlayan ve 8 maçtan en iyi sonucu çıkarmak isteyen Terim, akşamki karşılaşmada revizyona uğramış bir 11 ile rakibinin karşısına çıkacak.

Fatih hocanın ilk değiştirmeyi düşündüğü isim, kaleci Tolga Zengin... Tecrübeli file bekçisinin yerine Terim Volkan Babacan'ı oynatmayı planlıyor.

İstanbul Başakşehirli kaleci Volkan Babacan, bundan önce Danimarka ve İzlanda maçı aday kadrolarına da çağırılmış ancak forma şansı bulamamıştı. Babacan bu akşam A Milli Takım'ın formasını ilk kez terletmeye hazırlanıyor.

Fatih Terim eski öğrencisi ve Kadıköy'de yuhalanan Selçuk İnan’ı kenara çekecek. Ozan Tufan'ı Selçuk İnan'ın yerine çekmeyi planlayan Terim, Ozan Tufan'ın boşluğunu Oğuzhan ile dolduracak.

Fatih Terim’in kararsız kaldığı isim Caner Erkin... Golde asist yapan ve özellikle ilk yarıda ataklara katılan Fenerbahçeli oyuncunun ikinci golde rakibini kaçırması Fatih Terim’i çok sinirlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcının bundan dolayı Letonya maçında İsmail Köybaşı’na şans vermeyi düşündüğü belirtiliyor.

Terim'in bu akşam oynanacak olan Letonya maçına bu ilk 11'le çıkması bekleniyor;

Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Semih, Mehmet Topal, Caner (İsmail), Ozan Tufan, Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay, Arda Turan, Umut

YORUMLAR 3
  • atilla 9 yıl önce Şikayet Et
    ümit kurt nerde fatih bey sen ne biçim teknik adamsın
    Cevapla
  • tolga 9 yıl önce Şikayet Et
    tolga geçen maçta çok kötüydü kesinlikle aklı maçta değildi.
    Cevapla
  • öhö 9 yıl önce Şikayet Et
    gökhan gönülün oynadığı her maçta yenilmeye mahkumuz:formsuz,hatalar yapıp arkadaşlarını azarlıyor, el kol hareketleri moral- motivasyon düşürüyor.....
    Cevapla